header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
22 Mei

13 juni vrijwilligers bbq

Nieuws afbeelding Als bestuur zijn wij trots op de vele vrijwilligers die actief zijn en de club een warm hart toedragen. OMHC kan niet zonder jou als vrijwilliger. Daarom nodigen we je als dank van waardering uit voor een BBQ op donderdag 13 juni vanaf 17:30 uur bij OMHC.

Als je bij de BBQ aanwezig wilt zijn verzoeken we je om je voor donderdag 30 mei aan te melden door een mail te sturen naar [email protected].

Tevens zal op donderdag 13 juni een inspirerende lezing worden gegeven door Hans van Breukelen. Hans van Breukelen is een ex-voetbalkeeper en oud technisch-directeur van de KNVB. Vanaf 2017 is hij spreker en inspirator. Hij vertelt deze avond over het boek "Maak je comeback". Dit boek heeft hij samen met Benno Diederiks geschreven. "Maak je Comeback" geeft je praktische handvatten om je passie en veerkracht terug te winnen. Tijdens de lezing kijken we hoe je een tegenslag om kunt zetten in nieuwe kansen. Ook voor de presentatie van Hans van Breukelen ben je van harte uitgenodigd.

We zien je graag op donderdag 13 juni!

Bestuur OMHC