header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
21-6-2020

ALV woensdag 8 juli

Nieuws afbeelding Op woensdag 8 juli staat er weer een Algemene Leden Vergadering gepland; het bestuur nodigt jullie van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Vanwege de Corona maatregelen is deze vergadering wat later in het seizoen dan oorspronkelijk gepland. We hopen in juli deze vergadering te laten plaatsvinden in het clubhuis van OMHC (van 20:00 uur tot 21:30 uur). Omdat we gebonden zijn aan een maximum aantal aanwezigen, willen we graag vooraf inventariseren wie er komt. Deze ALV bijwonen in het clubhuis gaat dan ook op inschrijving, gebruik hiervoor het formulie welke in de uitnodiging staat die per mail is gestuurd.

Inmiddels is duidelijk dat de ALV gewoon in het clubhuis plaatsvindt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Voor een aantal onderwerpen zal een stemming plaatsvinden, te weten: voorstel tot een vernieuwde organisatiestructuur OMHC en de begroting 2020-2021 en het voorstel tot contributieverhoging van de zaalbijdrage van 35 naar 50 euro per jaar. Daarnaast bespreken we o.a. de toelichting op het besluit voor een nieuw wedstrijdtenue en stellen we graag nieuwe potentiƫle bestuursleden TZ voor. De volledige agenda is in de bijlage te vinden.

Namens het bestuur,

Bertjan Groeneveld
Secretaris OMHC

Bijlage