header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
25-6-2020

Informatie breedtesport teams 2020-2021

"Bevriezen teamindeling"
Gelukkig zijn de, met veel zorg gemaakte, teamindelingen over het algemeen door iedereen zeer goed ontvangen. We geven graag iedereen de gelegenheid om zijn/haar vragen over de teamindeling te stellen, maar kunnen na 26 juni geen wijzigingen meer verwerken. Dus vriendelijk verzoek, heb je een vraag, stel die dan a.j.b. uiterlijk vrijdag 26 juni vóór 18:00 uur 's avonds aan de lijncoördinator van de lijn waar jouw zoon, of dochter gaat spelen in seizoen 2020-2021.

Meet & Greet Jongste Jeugd en Jeugd
Zoals eerder aangegeven nodigen wij graag alle jongste jeugd- en jeugdleden van de breedtesport uit voor een Meet & Greet per team. Ondanks het goede nieuws van het kabinet dat we geen restricties hebben voor aantallen op het terrein kiezen wij ervoor om deze Meet & Greet niet massaal per lijn te doen, maar kiezen we ervoor om elke team een tijdvak te geven zoals in dit schema is aangegeven: https://tinyurl.com/ycfc4boz
De Meet & Greet is niet alleen om nader kennis te maken met nieuwe teamgenoten, maar ook geven wij als Technische Commissie toelichting op het volgend seizoen, de trainingen en trainingstijden en wat er van de kinderen en ouders wordt verwacht. Graag willen wij jullie vragen dan ook alvast na te denken of je een actieve rol wilt spelen op de club van jouw zoon(s) of dochter(s). Je kunt hierbij denken aan spelbegeleiding, fluiten van een wedstrijd, coachen, trainen enz.
Graag zien wij jullie dan ook op zaterdag 4 en/of zondag 5 juli.

Tijdelijk trainingsschema
Vanaf maandag 6 juli bieden we alle teams uit de breedtesport de gelegenheid 2 weken lang 1x per week met hun nieuwe team te trainen volgens dit schema: https://tinyurl.com/y9u6aznx. Deze training wordt door de club mogelijk gemaakt, maar we vragen je zelf voor een trainer te zorgen. De materialen (ballen en trainingshoedjes) kun je van de club lenen. Geen trainer, dan ook geen training. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een potje te spelen met het team dat op dezelfde tijd op hetzelfde veld training heeft.

Technische Commissie