header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
6-5-2021

Opzeggen lidmaatschap (jongste-)jeugdleden

Nieuws afbeelding Overweeg jij (of je zoon/dochter) om volgend jaar niet meer te gaan hockeyen? Zeg dan tijdig je lidmaatschap op.

De opzegging van je lidmaatschap moet voor (jongste-)jeugdleden vóór 1 juni 2021 door OMHC ontvangen zijn en dient via LISA-Teams (bereikbaar door op de OMHC site in te loggen) te worden ingediend. Een opzegging bij een coach/trainer is geen officiële opzegging! Een opzegging onder voorbehoud wordt als een definitieve opzegging behandeld. Houd er rekening mee, dat bij opzeggingen die ná 1 juni 2021 worden ontvangen je toch de contributie voor het gehele seizoen 2021/2022 verschuldigd bent. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent.

Binnen OMHC beginnen de commissies al tijdig met de opzet van het nieuwe seizoen. Overweeg je om te stoppen? Dan vragen we je om in verband met de nieuwe teamindelingen je opzegging zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Een opzegging ‘onder voorbehoud’ wordt als een definitieve opzegging in behandeling genomen. Heb je opgezegd, maar wil je toch blijven hockeyen? Geen probleem, maar we kunnen dan helaas geen garanties geven met betrekking tot de teamindeling.

We betreuren iedere opzegging en danken je voor jouw inzet binnen en buiten het veld. Het wordt bijzonder op prijs gesteld wanneer de reden(en) voor beëindiging van het lidmaatschap met ons worden gedeeld omdat wij hier mogelijk iets van kunnen leren. Hopelijk zien we je nog eens terug bij OMHC.

OMHC Ledenadministratie