header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
29-5-2021

GH en AV trofee seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding OMHC reikt jaarlijks twee trofeeën aan jeugdspelers uit. De Alexander Vreede trofee voor de jongens en de Georgina Hagen trofee voor de meisjes. De jeugdspelers die de trofee ontvangen zetten zich in voor de vereniging bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het fluiten van wedstrijden, het verlenen van hand- en spandiensten tijdens evenementen en/of activiteiten van de vereniging. Dit jaar vond de uitreiking plaats tijdens de ALV van 26 mei.

De Jeugdcommissie heeft in seizoen 2020-2021 met trots de Georgina Hagen trofee uitgereikt aan Zoë de Neef. Zoë heeft zich afgelopen seizoen vol ingezet voor de vereniging. Ze staat altijd klaar voor iedereen, fluit wedstrijden, geeft training en staat ook achter de bar. Zoë is niet te stoppen en daarom verdient zij deze trofee.

Duco van den Berg fluit elke weekeinde meerdere wedstrijden. Voor corona volgde hij de CS+ opleiding. Vanaf het komend seizoen gaat hij de HT2 cursus volgen, om zich verder te ontwikkelen als trainer. Daarom heeft de Jeugdcommissie besloten de Alexander Vreede trofee uit te reiken aan Duco voor seizoen 2020-2021.