header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
30-5-2021

Vrijwilligers in het zonnetje

Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van afgelopen woensdag 26 mei heeft het bestuur 2 leden van verdienste benoemd.

Vincent Snel

9 jaar geleden begon Vincent als lijncoördinator in de Jongste Jeugd Commissie. Later werd hij zelf voorzitter van de Jongste Jeugd commissie en organiseerde hij ook de Jongste Jeugd dag. Ook was hij één van de initiators van de zaalclinics voor de Jongste Jeugd door Heren en Dames 1 in december. Daarnaast heeft hij ook een aantal jaren in de scheidsrechterscommissie gezeten en de planning gedaan van de scheidsrechters.

Als trainer, coach en scheidsrechter is Vincent ook actief. De laatste jaren fungeert hij als materialen inkoper. Hij was de contactpersoon voor Adidas als het ging om het leveren van de tenue’s en trainingspakken voor Heren 1 en Dames 1. Vincent was ook betrokken het kiezen van een nieuwe kledingleverancier (toen we naar Adidas overgingen en afgelopen seizoen naar Indian Maharadja). Vincent staat binnen de club bekend als iemand die altijd klaar staat. Altijd positief, loyaal, denkend in oplossingen en consensus. Het bestuur kan daarom niet anders dan Vincent benoemen tot lid van verdienste.

Marcel van den Heuvel

Al 9 jaar zorgt Marcel voor de OMHC website en de app. Ook is hij de tussenschakel voor technische problemen met ons LISA systeem. Marcel zorgde ook voor de start van de narrow casting (o.a. de reclame op de TV’s in het clubhuis). En voor de NAS, het systeem waarop we onze documenten van de afgelopen jaren kunnen opslaan voor het nageslacht. Als er een probleem is zorgt Marcel vaak dat dat wordt opgelost. Ook als er luchtfoto’s gemaakt moeten worden of nieuwe foto’s voor op de website begeleid hij dit traject.

Zelfs toen zijn dochter Megan twee seizoenen bij Victoria ging hockeyen bleef Marcel (en ook zijn vrouw Paula) onze club helpen. Voor hen was het geen optie om te stoppen. Marcel is iemand die niet graag in de belangstelling staat maar achter de schermen meer dan belangrijk is voor onze club. Marcel is 24/7 beschikbaar of hij nu aan de andere kant van de wereld zit er kan altijd nog iets geplaatst worden op de website. Het bestuur is trots om Marcel aan de lijst van leden van verdienste toe te kunnen voegen.

Guus van 't Oor

Zo'n 10 jaar geleden startte Guus als manager en coach bij de teams van zijn dochters. Al snel werd hij bestuurslid, eerst als penningmeester en daarna, tot aan de afgelopen ALV als voorzitter. Al die jaren heeft Guus zijn ziel en zaligheid in de club gelegd. Dat resulteerde onder andere in het mede opzetten van de succesvolle hockeyschool, en later in het jaarlijks laten groeien van het aantal trimhockeyteams. Voor de vele grote en kleine vragen en problemen, zocht Guus een antwoord want voor hem is er altijd een oplossing. Het bestuur en de leden van OMHC zijn Guus dankbaar dat hij zich al die jaren heeft ingezet en ook dat hij zich zal blijven inzetten voor OMHC als lijn-coördinator senioren, als aanvoerder en als manager. Dat alles verdient veel respect en daarom is het aftreden van Guus als voorzitter tijdens de ALV aangegrepen als een mooi moment om hem namens de leden en het bestuur van de vereniging te benoemen tot erelid.

Martijn Mooij

Tijdens de ALV werd ook Martijn Mooij in het zonnetje gezet. Martijn is de onzichtbare kracht achter het indelen van scheidsrechters. Hij zorgt ervoor de wedstrijden van onze club zichtbaar worden in de app. Martijn doet dat nu voor het grootste gedeelte alleen. Zelfs als er geen scheidsrechter beschikbaar is, stapt Martijn gewoon zelf het veld op. Wij zijn Martijn hier zeer dankbaar voor.

Heb jij zin en tijd om Martijn te helpen? Of zou je iets anders voor OMHC willen doen? Stuur dan een mail naar [email protected]

OMHC Bestuur