header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
18-6-2022

Indeling E-, F-lijn, Hockeyschool en Funkey seizoen 2022-2023

De nieuwe teams voor de E- en F-lijn en de indelingen voor de Hockeyschool en Funkey voor seizoen 2022-2023 zijn bekend! Je kunt de indelingen bekijken door in te loggen op de OMHC website. Vervolgens ga je naar Club -> Documenten -> Technische Commissie.
Lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Team indeling & vragen
De teams zijn met grote zorg samengesteld op basis van de evaluaties en gesprekken met coaches, trainers, lijncoördinatoren en de hoofdtrainer breedtesport. De teamindelingen zijn een enorme klus waarin vele vrijwilligersuren zitten. We hebben keuzes moeten maken en deze zijn altijd met de beste intenties gemaakt.

De ervaring leert dat de bekendmaking van de teamindelingen voor blijdschap maar soms ook voor teleurstelling zorgt. Daar hebben we alle begrip voor. Om de nieuwe indelingen te laten bezinken en een plek te geven, vindt er de eerste 48 uur na de bekendmaking geen communicatie plaats (telefonisch of per e-mail). Is er na deze 48 uur nog behoefte om over de teamindelingen te praten, dan kun je per mail terecht bij de lijncoördinator.

Vragen en reacties op de teamindelingen kunnen gemaild worden naar:


Indien u interesse heeft om een team te coachen/trainen, verzoeken wij u vriendelijk dit ons te laten weten. Zonder uw hulp kunnen wij de teams niet laten spelen. Dit kan via de lijncoördinatoren die hierboven staan staan vermeld.

Meet & Greet F en E lijn

Zaterdag 25 juni
  • F-lijn: 09:00 uur - 9:45 uur
  • E6-lijn: 10:00 uur - 10:45 uur
  • E8-lijn: 11:00 uur - 11:45 uur

Meer informatie over coaches, trainers en trainingstijden volgt later.

Marc Wawrzyniak
Voorzitter Jongste Jeugd Commissie