header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Bestuur 16 Juni

Corona update 13 oktober

Het kabinet heeft dinsdag 13 oktober opnieuw maatregelen geïntroduceerd om verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan.

Vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur voor in ieder geval de komende 4 weken (tot en met het weekend van 7 & 8 november) wordt de hockeycompetitie voor alle teams stilgelegd. Ook eventuele oefenwedstrijden die gepland zijn in de herfstvakantie kunnen NI...

Bestuur 16 Juni

Geen zaalhockey seizoen 2020/2021

Nieuwsafbeelding

Keuze bij verenigingen
Afgelopen dinsdag besloot de KNHB de zaalhockeycompetitie (nog) niet te schrappen, maar daarnaast wel een alternatieve midwinter-veldhockeycompetitie aan te bieden. Daarmee legt de KNHB de beslissing over zaalhockey bij de verenigingen. Afgelopen week heeft het bestuur hierover uitgebreid gesproken met veel hockeyverenigingen in de regio, de KNHB en andere betrokkenen...

Bestuur 16 Juni

Update Corona maatregelen - REGISTRATIE VERPLICHT

Nieuwsafbeelding

Alle bezoekers van OMHC moeten zich vanaf vandaag registreren bij aankomst op ons complex.
Dit geldt alleen voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Let op: de registratieplicht geldt niet voor spelers en begeleiders; zij zijn al geregistreerd op basis van het trainings- en wedstrijdschema.

Registratie kan via: https://www.omhc.nl/registratie/ of door het scannen van de QR-cod...

Sponsor Commissie 16 Juni

€1000 voor OMHC van Havenbedrijf Rotterdam

Nieuwsafbeelding

Het Havenbedrijf Rotterdam is een maatschappelijk betrokken onderneming en waardeert het als medewerkers zich actief opstellen in de samenleving. Om dit te onderstrepen heeft het Havenbedrijf ‘de Hoge Hoed’ in het leven geroepen. Hierbij beloont het jaarlijks, door middel van loting, maximaal vijftien voordrachten van medewerkers voor hun vereniging of stichting, die actief is op cultureel, sporti...

Algemeen 16 Juni

Openingstijden De Hockeywinkel

Nieuwsafbeelding

Leden die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om het nieuwe tenue af te halen, kunnen dat nu alleen doen tijdens de reguliere openingstijden van De Hockeywinkel:
Woensdag 12:00 - 17:00 Vrijdag 12:00 - 17:00 Zaterdag 09:00 - 17:00
Klik hier voor een routebeschrijving.

Ivm de coronamaat...

Bestuur 16 Juni

Het nieuwe hockeyseizoen en corona

Nieuwsafbeelding

Het coronavirus is helaas nog niet verdwenen. Gelukkig is het wel mogelijk de hockeycompetities weer op te starten. Om ervoor te zorgen dat we met elkaar kunnen blijven hockeyen, is het van groot belang dat we ons allemaal aan de richtlijnen en afspraken van de KNHB en NOC*NSF houden. Deze zijn vertaald in het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten bij OMHC. Deze vind je in de bijlage.

...

Algemeen 16 Juni

Planners gezocht

OMHC is dringend op zoek naar mensen die ervaring hebben met plannen en OMHC hiermee een stap verder willen helpen. Zoals u zal begrijpen wordt er binnen OMHC heel wat af gepland: wedstrijden, arbitrage!, zaal, bar!, vergaderingen, feestjes, enzovoorts.

Hebt u interesse en kunt u wekelijks gemiddeld 1 uur of meer vrij maken voor onze club, voor langere tijd (meer dan 1 seizoen) dan ...

Sponsor Commissie 16 Juni

Sponsormogelijkheden OMHC kleding

Nieuwsafbeelding

Vanaf het komende seizoen hebben wij twee nieuwe sponsoren namelijk De Hockeywinkel (vervanger Dakasport) en Indian Marahadja (vervanger Adidas).

In de bijgevoegde brochure zijn de sponsormogelijkheden aangegeven voor nieuwe teamsponsoren.
Wij zijn heel enthousiast over de nieuwe kleding / trainingspakken en wij hopen jullie ook!

Bestellen gaat eenvoudig via...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...