header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Sponsor Commissie 16 Juni

Volvo Clubbonus

Nieuwsafbeelding

Koop of lease een nieuwe Volvo en scoor € 1.000 bonus voor OMHC!

Voor iedere nieuwe Volvo die door een van onze leden / ouder van een jeugdlid bij Mobility Centre wordt geleased of gekocht, stort Volvo Cars € 1.000 in onze clubkas. Wanneer je kiest voor een Volvo Select occasion dan gaat er € 500 in de kas.

Meer weten?
Lees hier meer over de Vol...

Bestuur 16 Juni

Sponsorcontract Hockeywinkel en Indian Maharadja bekrachtigd

Nieuwsafbeelding

Door alle coronamaatregelen was het nog niet eerder gelukt, maar afgelopen zaterdag hebben we eindelijk een moment gevonden om het zesjarige contract met de Hockeywinkel en Indian Maharadja officieel te bekrachtigen. Tot en met het seizoen 2025-2026 zal De Hockeywinkel onze leverancier zijn van ons Indian Maharadja tenue. Dit betekent dat ons tenue de komende jaren niet zal wijzigen.

...

Bestuur 16 Juni

Coronamaatregelen OMHC - Update

Een paar dagen geleden deelden we een bericht m.b.t. de coronamaatregelen binnen OMHC. Samengevat gelden nog de volgende regels: Ben je ouder dan 13 jaar en bezoek je OMHC? Meld je dan aan door middel van de QR code die terug te vinden is op posters op het complex. Je kan je ook registreren via: www.omhc.nl/registratie Nog steeds geldt: heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen! ...

Sponsor Commissie 16 Juni

Outdoor Valley springparadijs

Nieuwsafbeelding

NIEUW: Naast de te gekke tubebanen en skipistes heeft Outdoor Valley Wintersport nu een nieuw hoogtepunt! Een waar springparadijs van netten op grote hoogte. Met vier spring eilanden, een uitkijktoren en meerdere verdiepingen kan de pret niet op.

Meer info: www.net-adventure.nl ...

Sponsor Commissie 16 Juni

Spek de clubkas samen met PLUS Verhoeven

Nieuwsafbeelding

Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseert PLUS Verhoeven in Ommoord van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van o...

Algemeen 16 Juni

Vacatures, help jij mee binnen OMHC

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...