header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Proces teamindelingen seizoen 2023-2024

Terwijl de laatste wedstrijden van dit seizoen worden gespeeld, zijn wij druk bezig met de teamindelingen voor volgend jaar. Hieronder hebben we wat informatie over de totstandkoming van de nieuwe (jongste) jeugdteams voor volgend seizoen op een rijtje gezet.

Jongste Jeugdteams (O7 t/m O10)

De indeling van de Jongste Jeugdteams wordt gedaan door de lijncoördinatoren ...

Bestuur 16 Juni

Algemene Ledenvergadering 31 mei

Nieuwsafbeelding

Op woensdag 31 mei om 20:00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) weer plaats in ons clubhuis.Het bestuur nodigt jullie van harte uit hierbij aanwezig te zijn. De onderwerpen die besproken zullen worden zijn o.a.:
Lustrumjaar 2023: 50 jaar OMHC Updates rondom de strategieplaat (2022-2026) Conceptbegroting voor het seizoen 2023-2024 De volledige agenda met bijbehorende ...

Technische Commissie 16 Juni

Aankondiging: Technisch Coördinator Selectieteams Jeugd

Nieuwsafbeelding

Met trots kondigen we hierbij aan dat Finn de Wever volgend seizoen de rol van Technisch Coördinator (TC) Selectieteams Jeugd binnen OMHC zal gaan vervullen. Als TC zal zij zich voor de selectieteams gaan bezighouden met o.a. het aandragen en begeleiden van trainers / coaches, het selectieproces & teamindelingen, en de monitoring & evaluatie van spelers.
Finn neemt het stokje over ...

Toernooien 16 Juni

Movella hockeykamp bij OMHC

Nieuwsafbeelding

Kom jij in de zomervakantie ook lekker 3 dagen (10-12 juli) hockeyen?

Elke dag starten we om 09:30 uur. Na een heerlijke dag hockeyen eindigen we om 16:00 uur.
Wij zorgen voor eten en drinken en uiteraard voor een gaaf programma.

De kosten voor drie dagen hockeyen bedragen €137,50.

We gaan er drie mooie dagen van maken. Lekker hockeyen met j...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

AV en GH Trofee

OMHC reikt jaarlijks twee bijzondere trofeeën aan jeugdspelers uit. Het gaat om de AV (Alexander Vreede) trofee voor de jongens en de GH (Georgina Hagen) trofee voor de meisjes. De trofeeën zijn speciaal voor jeugdspelers die zich bovengemiddeld inzetten voor de vereniging. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het fluiten van wedstrijden, het verlenen van hand- en spandiensten tijdens even...

Algemeen 16 Juni

Opzeggen lidmaatschap (jongste-)jeugdleden

Nieuwsafbeelding

Overweeg jij (of je zoon/dochter) om volgend seizoen niet meer te gaan hockeyen (bij OMHC)? Uiteraard vinden wij dat jammer, maar in verband met de voorbereidingen op het volgend seizoen vragen we je om tijdig om te zeggen. Voor jongste jeugdleden en jeugdleden moet de opzegging van het lidmaatschap vóór 1 juni 2023 door OMHC ontvangen zijn.

Opzeggen gaat via LISA-Teams (bereikbaar ...

Technische Commissie 16 Juni

Technische staf senioren selectieteams

Met trots kunnen we de technische staf voor de senioren selectieteams van 2023/2024 bekend maken.

Dames 1
Hoofdtrainer: Christiaan Both (huidige hoofdtrainer)

Assistent trainer: Kelly van Weert
In seizoen 2023/2024 verwelkomt dames 1 Kelly als assistent trainer. Kelly heeft zelf jaren in dames 1 gespeeld en is ook als trainer geen onbekende van de clu...

Technische Commissie 16 Juni

Hockeytoernooien

De komende periode worden er weer veel hockeytoernooien georganiseerd voor jeugd & senioren, prestatie & breedtesport. Hebben jullie zin in een toernooi met jullie team? In de OMHC app hebben we ze voor je op een rij gezet. Ga naar ‘meer’ en ‘toernooien’, maak een selectie met behulp van de filters en schrijf jouw team gelijk in!

Je kunt ook naar hockey.nl voor meer informa...

Bestuur 16 Juni

OMHC 50 jaar

OMHC viert dit jaar en dus ook komend seizoen het 50-jarige bestaan. Het lustrumjaar willen we graag vieren met leuke activiteiten en acties, bijvoorbeeld festiviteiten tijdens het openingsweekend, het gala en een lustrumtrui. We zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om het lustrumjaar vorm te geven.

Wil jij meedenken en activiteiten en acties organiseren?...

Bestuur 16 Juni

Sportiviteit & Respect

Nieuwsafbeelding

Iedereen wil plezier beleven op en rond het hockeyveld. Of je speler, trainer/coach, scheidsrechter, vrijwilliger of ouder bent en ongeacht het niveau dat je speelt. Helaas krijgen we nog te veel meldingen van onbehoorlijk en onsportief gedrag van begeleiding en toeschouwers.We hechten als vereniging veel waarde aan een veilig sportklimaat, waar we respectvol met elkaar omgaan.

Moe...

Algemeen 16 Juni

Kom Oranje aanmoedigen in de FIH Pro League

Nieuwsafbeelding

In juni spelen de Oranje Dames & Heren hun thuiswedstrijden tegen de beste landen van de wereld. Deze wedstrijden worden gespeeld in Eindhoven en Amsterdam. Ook dit jaar wordt het weer een groot OranjeHockey feest!

Kom Oranje aanmoedigen naar de overwinning! Tickets zijn te koop via: https://fihproleague.nl/...

Algemeen 16 Juni

Vacatures, help jij mee binnen OMHC

Nieuwsafbeelding

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 3 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer, Martin Weteling en Iris van Dijk-Ham. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast ...