header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Sponsor Commissie 16 Juni

Ballenkids gezocht!

Nieuwsafbeelding

Ben jij eerstejaars-D of ouder? En lijkt het je leuk ballenjongen/-meisje te zijn bij de hoofdklasse wedstrijden op zaterdag 27 augustus tijdens het ABN AMRO Hockeyweekend 2022? Meld je dan aan met je naam, leeftijd, club en beschikbaarheid via [email protected]

Sponsor Commissie 16 Juni

Sponsormogelijkheden OMHC kleding

Nieuwsafbeelding

Wil je een team sponsoren of gezamenlijk van kleding voorzien, dat kan dat nu bij Hockeygear / de Hockeywinkel. De Hockeywinkel is samen met The Indian Maharadja één van onze hoofdsponsors.

Recentelijk is de nieuwe sponsormap voor OMHC beschikbaar gesteld met de laatste collecties en prijzen. Deze vind je hier. Kom je er zelf niet uit, neem dan gerust contact op met s...

Bestuur 16 Juni

OMHC rookvrij per 1 augustus

Nieuwsafbeelding

In 2018 nam OMHC de eerste stappen om roken op de club te verminderen. Met ingang van 1 augustus 2022 is OMHC volledig rookvrij. Dat betekent dat er binnen het complex van OMHC niet meer gerookt mag worden.

Hoewel er buiten het terrein voor de ingang gerookt mag worden vragen we iedereen om dit niet te doen. We streven naar een rookvrije generatie, waarbij voorbeeldgedrag belangri...

Toernooien 16 Juni

Movella hockeykamp bij OMHC

Nieuwsafbeelding

Kom jij in de zomervakantieook lekker 3 dagen (15-17 augustus) hockeyen?

Elke dag starten we om 09:30 uur. Na een heerlijke dag hockeyen eindigen we om 16:00 uur.
Wij zorgen voor eten en drinken en uiteraard voor een gaaf programma.

De kosten voor drie dagen hockeyen bedragen €135,00.

We gaan er drie mooie dagen van maken. Lekker hockeyen me...

Algemeen 16 Juni

Start nieuw seizoen & wijziging teamnamen

De nieuwe teams voor volgend jaar zijn bekend en de materialen zijn ingeleverd; dit hockeyseizoen is nu echt ten einde. Complimenten van de Facilitaire commissie aan de teams en hun begeleiders; vrijwel alle trainingsmaterialen en keepersspullen zijn compleet en heel ingeleverd.

Voordat we gaan genieten van een aantal hockeyvrije weken (waarin OMHC gesloten is), willen we alvast wat...

Technische Commissie 16 Juni

Indeling ABCD-jeugd breedtesport seizoen 2022-2023

De nieuwe breedtesportteams voor de A,B,C en D-lijnen voor het seizoen 2022-2023 zijn bekend! Je kunt de teamindelingen bekijken door in te loggen op de OMHC app of website. Vervolgens ga je naar Club -> Documenten -> Technische Commissie.
Lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Team indeling & vragen

De teams z...

Technische Commissie 16 Juni

Indeling E-, F-lijn, Hockeyschool en Funkey seizoen 2022-2023

De nieuwe teams voor de E- en F-lijn en de indelingen voor de Hockeyschool en Funkey voor seizoen 2022-2023 zijn bekend! Je kunt de indelingen bekijken door in te loggen op de OMHC website. Vervolgens ga je naar Club -> Documenten -> Technische Commissie.
Lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Team indeling & vragen
De ...

Technische Commissie 16 Juni

GH en AV trofee seizoen 2021-2022

Nieuwsafbeelding

OMHC reikt jaarlijks twee bijzondere trofeeën aan jeugdspelers uit. Het gaat om de AV (Alexander Vreede) trofee voor de jongens en de GH (Georgina Hagen) trofee voor de meisjes. De trofeeën zijn speciaal voor jeugdspelers die zich bovengemiddeld inzetten voor de vereniging. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het fluiten van wedstrijden, het verlenen van hand- en spandiensten tijdens evene...

Algemeen 16 Juni

Vacatures, help jij mee binnen OMHC

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...