header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Zaalhockey 16 Juni

Resultaten zaalteams na 5 weekenden

Na 5 weekenden zaalcompetitie zijn er 8 kanshebbers op een kampioenschap:
Subtopklasse JC1 waren dit weekend vrij, zijn ongeslagen na 6 wedstrijden en gaan alleen aan kop.
1e klasse MB1 waren dit weekend vrij, hebben na 8 wedstrijden, 7 overwinningen geboekt en staan bovenaan. In verliespunten nog wel gelijk met kz.
JB1 koploper, wonnen 2x, heb...

Website 16 Juni

Wijzigen gegevens

Naast communicatie via de website wordt er ook veel gebruik gemaakt van e-mail om belangrijke zaken te delen/vragen aan onze leden. Het komt echter vaak voor dat we de verstuurde mail terugkrijgen, omdat het adres niet meer klopt.

Zorg dus altijd dat we het juiste email-adres hebben. Dit kan je zelf wijzigen in de OMHC-app (via Profiel) of op de OMHC website (rechtsboven: Inloggen...

Arbitrage 16 Juni

Fluitbeurten

Alle jeugdleden vanaf de B-leeftijd zijn verplicht om ten minste 3x per seizoen onbetaald een fluitbeurt te vervullen. Dit geldt ook voor de zaal.

Indien een jeugdlid zijn of haar toegedeelde wedstrijd niet kan fluiten, zal hij/zij zelf voor vervanger moeten zorgen, bij voorkeur uit zijn of haar eigen team. Opgave hiervan dient te worden gemeld via [email protected] .
Het n...

Zaalhockey 16 Juni

Spelregels zaalhockey

Nieuwsafbeelding

Met de start van het zaalseizoen is het tijd om de spelregelkennis op te frissen. Hoe zit het ook alweer en wat zijn de nieuwe regels?

Bondsscheidsrechter Coen van Bunge legt in onderstaand filmpje de vijf nieuwe zaalregels uit. https://www.youtube.com/watch?v=SHUXDRCan7E&t=83s

Hockeyclub SCHC heeft een mooie digitale publicatie gemaakt waarin alle zaalregels zi...

Zaalhockey 16 Juni

Zaal trainingsschema

Nieuwsafbeelding

In de bijlage vind je het totaalschema voor alle zaaltrainingen voor het komende zaalseizoen.


...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijven...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint . De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vert...