header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Evenementen 16 Juni

17 december Bal Masqué Gala

Nieuwsafbeelding

Op 17 december wordt het clubhuis omgetoverd voor het Kerstgala! Dit jaar is het thema bal Masqué.

Er is deze avond een photobooth aanwezig, zodat je samen op de foto kan met je team/geliefde/zoon of dochter. DJ Robin zorgt tijdens deze speciale avond voor de lekkerste muziek, zodat jong en oud lekker los kunnen gaan.

Het feest begint om 20:00 uur en iedereen m...

Facilitaire Commissie 16 Juni

Werkzaamheden plein bij het kleine veld

Vanaf maandag 28 november wordt op het plein aan de zijkant van het clubhuis in de buurt van het kleine veld gestart met werkzaamheden aan de bestrating. Deze werkzaamheden moeten ervoor zorgen dat we straks minder last hebben van plassen na regen.

De werkzaamheden duren ongeveer 4 weken. De overlast wordt zo zoveel mogelijk beperkt. De ingangen van het clubhuis houden we bereikbaar...

Zaalhockey 16 Juni

Zaalseizoen van start!

Nieuwsafbeelding

De zaalcompetitie start officieel op zaterdag 10 december. Het trainingsschema voor in de zaal tot aan de Kerstvakantie staat vanaf nu in de OMHC app en op de website (ga naar "Hockey" - "Trainingsschema" en selecteer "Zaal" in het dropdown menu). We werken nog aan het schema voor na de Kerstvakantie.

Het wedstrijdschema wordt een dezer dagen bekend gemaakt door de KNHB via het KNH...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Promoties jeugdteams

Vorige week waren er al 2 poulewinnaars. MO12-3 in de 3e klasse en MO12-5 in de 6e klasse,. Na een 3-1 overwinning op Pijnacker kwam daar op de slotdag MO16-4 nog bij in de 4e klasse.

Van harte gefeliciteerd met jullie prestaties.

Verder stranden er nog 4 teams in het zicht van de haven:

MO16-3 haalden het niet, speelden 1-1 gelijk thuis tegen Alphen. ...

Bestuur 16 Juni

Lidmaatschap korting met de Rotterdampas

Nieuwsafbeelding

Ook dit seizoen biedt OMHC haar leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de Rotterdampas-korting.

Stuur hiervoor een kopie van een geldige Rotterdampas (voor- en achterzijde), met vermelding van naam, bankrekeningnummer, tenaamstelling en teamnaam vóór 31 januari 2023 naar [email protected]

OMHC zal begin volgend januari een bedrag van € 25 per aanvraag...

Algemeen 16 Juni

Vacatures, help jij mee binnen OMHC

Nieuwsafbeelding

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Martin Weteling. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van ver...

Bestuur 16 Juni

OMHC rookvrij per 1 augustus

Nieuwsafbeelding

In 2018 nam OMHC de eerste stappen om roken op de club te verminderen. Met ingang van 1 augustus 2022 is OMHC volledig rookvrij. Dat betekent dat er binnen het complex van OMHC niet meer gerookt mag worden.

Hoewel er buiten het terrein voor de ingang gerookt mag worden vragen we iedereen om dit niet te doen. We streven naar een rookvrije generatie, waarbij voorbeeldgedrag belangri...