20 September

Uitnodiging spelregelcafé

Nieuws afbeelding "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Week in week uit staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken. De KNHB doet daarom jaarlijks mee aan de Week van de Scheidsrechter. Deze vindt dit jaar plaats van 6-14 oktober 2018.

Spelregelcafés

Speciaal rondom de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje! In het hele land organiseert de KNHB samen met de verenigingen in september en oktober op zo’n 60 locaties spelregelcafés. Een mooie en leerzame aftrap van het seizoen, gegeven door een top-bondsscheidsrechter, die je niet wilt missen!
Op maandag 1 oktober vanaf 20:00 uur vindt een spelregelcafé plaats bij hockeyvereniging MHC Krimpen. Een top-scheidsrechter die landelijk in de overgangs-, promotie- en hoofdklasse fluit houdt een presentatie over allerlei aspecten van het fluiten van een wedstrijd. Een levendig verhaal, met plaatjes en filmpjes om zichtbaar te maken wat er moeilijk is aan situaties en hoe je ermee om kan gaan. Het is geen overhoring van onze spelregelkennis. En natuurlijk krijg je tips en trics en krijg je de gelegenheid om vragen over het fluiten stellen.

OMHC nodigt alle Clubscheidsrechters, trainers en coaches uit om hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden kan via dit formulier: https://tinyurl.com/ybn8dh3w

Arbitragecommissie OMHC