header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
8-3-2019

Samenwerking BSO BijDeHand en OMHC

Nieuws afbeelding OMHC en BSO BijDeHand starten afgelopen donderdag 7 maart hun samenwerking.

We zijn weer op zoek naar jong talent en wij denken met een intensieve samenwerking met BijDeHand een mooie slag te slaan. BijDeHand is ook blij met de samenwerking omdat er dan ook hockeyactiviteiten worden aangeboden aan de kinderen van de BSO. Na de reeds bestaande samenwerking met BSO Zus en Zo, past dit mooi in een "samen sterk in Nesselande" slogan. Naast de samenwerking met de BSO's zal ook met het Tangram bekeken worden hoe we bij de naschoolse activiteiten kunnen aanhaken als OMHC.

Het net gepromoveerde Meisjes C1 team van OMHC, die vanaf dit weekend Interregionale Districtscompetitie gaat spelen, tegen gelijkwaardige teams in Utrecht en Brabant, zal de komende periode een eerste clinic geven aan de meisjes en jongens van BSO BijDeHand. Om dit alles te bekrachtigen heeft de BSO besloten de MC1-meiden te sponsoren met een hockeytas die afgelopen donderdag is uitgereikt door de kinderen van de BSO.

Op zaterdag 13 april zullen beide organisaties een Opendag organiseren waarbij geïnteresseerden vanaf 4 jaar kunnen kennismaken met hockey en de BSO. Er zullen tal van activiteiten georganiseerd worden tussen 10:00 en 12:00 uur, zoals schminken, luchtkussen, rondleiding bij de BSO en een balletje slaan op het hockeyveld.