header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
18-4-2019

Hockey Clinicdagen op Leonidas

Nieuws afbeelding Van woensdag 1 mei tot en met vrijdag 3 mei kan je meedoen aan drie fantastische hockeyclinics op Leonidas. Deze hockeyclinicdagen zijn gericht op gespecialiseerde thema's, waardoor je iedere dag een betere en completere hockeyer zal worden. Ook komt er elke dag een topspeler langs. Per clinicdag krijg jij €15,- korting. Kom je naar meerdere clinicdagen dan krijg jij extra korting! Kijk snel op www.nationalesportkampen.nl/leonidas

Welke clinicdagen zijn er deze meivakantie op Leonidas?

1 mei: Clinicdag 3D-Technieken
Tijdens de Clinicdag 3D-technieken staat de hele dag in het thema van liften, stuiteren, richtingsveranderingen, scoopen en hoge aannamens. Ook voor kinderen die nog niet hoog mogen spelen is dit een leuke en uitdagende clinicdag.

2 mei: Clinicdag Scoren
Deze dag staat in het teken van doelpunten maken. Slaan, pushen, tippen of met je backhand. Alle scoringsmogelijkheden worden behandeld vanuit alle denkbare cirkelpositie. Tijdens wedstrijdsituaties ben jij degene die het de keepers moeilijk gaat maken.

3 mei: Clinicdag Keepen
Deze dag is voor de keepers. In een klein groepje krijg je één op één keeperstraining. Daarnaast zal je met de spelers van de Clinicdag Scoren diverse wedstrijdsituaties oefenen.

3 mei: Clinicdag Duels
De hele dag staat in het teken van duels. Aanvallen, verdedigen, passeren of channelen. Tijdens deze gevarieerde clinicdag komen veel technieken aan bod waardoor jij de beste aanvaller of verdediger van jouw team wordt.

Elke dag kan je het volgende verwachten:
- Masterclass van een topspeler
- Starten om 9:30 – klaar om 16:30
- Een gezonde lunch en tussendoortjes
- Uitdagend hockeyprogramma

Nationale Hockey- & Keepersdag 2e paasdag op Leonidas

Kom op 2e paasdag (22 april 2019) hockeyen op Leonidas met maar liefst 7 (jong) internationals! Met Thijs van Dam, zilver op het WK en vele andere tophelden gaan we de gehele dag hockeyen. Verzorgen wij de lunch en tussendoortjes zodat jij niets te kort komt! Een geweldige hockeydag voor slechts €59,-Aanmelden kan op: https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/de-nationale-hockeydag/overview