header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
29-5-2019

Outdoor Valley zomerkamp

Nieuws afbeelding Wil jij in de zomervakantie graag op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Lijkt het jou leuk om met leeftijdsgenootjes te komen buitenspelen? Een heerlijk weekje zonder ouders? Kom dan naar het outdoor zomer- of herfstkamp van Outdoor Valley!

Tijdens het zomerkamp leren kinderen tussen de 8 en 15 jaar knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Het kamp staat in het teken van buitenspelen. Samen met je begeleiders beleef je 5 leuke dagen!

Je kunt kiezen voor een kamp met of zonder overnachting. Kies je voor een overnachting? Dan slaap je 4 nachten lang in een tent op het outdoor valley terrein! Samen met je begeleiders en andere kampmaatjes maak je de lekkerste gerechtjes klaar. Slaap je liever thuis? Dat kan natuurlijk ook.

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden! Bekijk outdoorvalley.nl/zomerkamp voor alle informatie.