header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-10-2019

Hockeykamp in de herfstvakantie op RHV Leonidas

Nieuws afbeelding Alle jeugdspelers kunnen tijdens de herfstvakantie (23 tot en met 25 oktober 2019) hockeyen met een topspeler tijdens het kamp dat Nationale Sportkampen organiseert bij RHV Leonidas. Een ideaal moment om extra technieken te leren en plezier te hebben. Ondertussen zit je in het nieuwe seizoen, heb je misschien nieuwe teamgenootjes en geniet je van het mooie spelletje. Om je ritme niet kwijt te raken hebben wij een tof hockeykamp voor jou! Het perfecte moment om jouw skills nog verder op te bouwen!

Tijdens het hockeykamp ga je samen met je vriendjes en je begeleider aan de slag met de nieuwste technieken, speel je veel leuke wedstrijdjes en krijg je een te gekke clinic van een topspeler. Met alle nieuwe technieken/trucjes die jij geleerd hebt tijdens het kamp zal jij na de herfstvakantie al je teamgenootjes verbazen over alle nieuwe tricks jij ineens (nog beter) kan.

De volgende kampen van 23 t/m 25 oktober vinden plaats op RHV Leonidas:
Hockeykamp Original | 6 t/m 10 – 11 t/m 14 jaar | 75% hockeyen, 25% andere activiteiten
Tophockeykamp | 8 t/m 14 jaar| hele dag hockey | iedere dag een masterclass

Het hockeykamp start om 9:30 en zijn om 16:30 weer afgelopen. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Nationale Sportkampen.

Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook!

CLINIC VAN YANNICK VAN DER DRIFT
Landskampioen Yannick van der Drift (Jong-Oranje en Bloemendaal Heren 1) komt bij alle hockeykampen jou tips geven die je een echte boost zullen geven!

Inschrijven
Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan snel naar www.nationalesportkampen.nl en meld je vandaag nog aan!