header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-12-2019

Einde 1e deel veldseizoen

Nieuws afbeelding Alle teams hebben het 1e deel van het veldseizoen weer flink wat wedstrijden gespeeld in de diverse voorcompetities. Iedereen met hopelijk veel plezier en leuke resultaten. Sommige teams vochten voor behoud van een klasse. Anderen voor kampioenschap of promotie.

Senioren:

Heren 1 is door in de beker en staan op dit moment in het linker rijtje in de 1e klasse. Dames 1staat nu 3e met maar 3 punten achter op nummer 1 Derby, en 1 punt achter Barendrecht.
Dames 2 draait lekker mee in de middenmoot onder de nieuwe coach Jeffrey.
Heren A, staan ongeslagen bovenaan in hun competitie in de 3e klasse. En voor Jong Heren 1 geldt hetzelfde in de 4e klasse.

Trimmers:

Trim 1 staat bovenaan in de Haaglanden competitie poule 1, met weliswaar 1 wedstrijd meer gespeeld. Trim 2 staat tweede in de Rijnmond competitie A en trim 3 staat 2e in Rijnmond B. Trim C heeft zijn eerste punt ook gehaald.

Jeugdteams:

MC1 speelde in de (zware) Topklasse en waren met Cartouche en Zoetermeer verwikkeld in een strijd om niet op de laatste plek te eindigen. Dit is hen gelukt! Zij mogen na de zaalcompetitie starten (net als vorig jaar) in de IDC competitie.
JB1 realiseerde in de 2e voorcompetitie 5 overwinningen in de 1e klasse zodat zij naar de Subtop competitie aan de slag kunnen.
MB1 won in zowel de 1e als 2e voorcompetitie alle wedstrijden in de 1e klasse en mogen zich ook melden in de Subtop.
JC1 is met 5 overwinningen poulewinnaar geworden en gaat als derde ploeg van OMHC in de Subtop de clubkleuren hoog te houden.
JC2 is ook 1e geworden in de 2e klasse en zal hoogstwaarschijnlijk richting 1e klasse gaan.JD1 werd ook 1e in een 1e klasse poule.
Ook de ongeslagen status van MA3 is een mooi resultaat die we al kunnen vermelden. In de 3e klasse werd men bij MC5 en MD3 gedeeld eerste maar was het doelsaldo net iets minder dan de nummer 1.