header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
15-5-2020

Selectie procedure en indeling seizoen 2020/2021

Vanwege het Corona virus staat de club voor vele uitdagingen. Een daarvan is hoe om te gaan met de indelingen van de Jeugd selectie teams. Helaas is de procedure zoals die vorig jaar is ontwikkeld en gevolgd, dit jaar niet mogelijk.

We zijn nu bezig om te inventariseren wat er binnen de huidige richtlijnen en protocollen wel mogelijk is voor de A t/m C-lijn om tot een goede procedure te komen. Daarbij is het bijvoorbeeld ook van belang om te weten wanneer de KNHB weer met de competitie gaat starten.

Op dit moment zijn er nog teveel onzekerheden en beperkingen om tot een aanvaardbare procedure te komen. Wij verwachten de komende weken meer informatie beschikbaar te krijgen en zijn dan voornemens om begin juni een besluit met betrekking tot de selectie procedure te nemen.

Voor de selectie D-lijn zijn er meer mogelijkheden dus verwachten wij op kortere termijn duidelijkheid te kunnen geven hoe deze procedure zal verlopen.

Betreffende de breedtesport teams is de intentie dat de jeud-commissie in samenspraak met de breedtesport trainer de teams in de 2e week van juni kan communiceren.

Technische Commissie