header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
15-5-2020

Toezichthouders tot 1 juni / NIEUW FORMAT!

Om te kunnen zorgen dat we kunnen blijven trainen zijn er volgens de voorschriften toezichthouders nodig. Dit is VERPLICHT! Voor het regelen van de toezichthouders stappen we over op een nieuw format!

De tijdsblokken van toezichthouders worden vanaf volgende week aangepast. Dit betekent meer wissels op een avond, maar meer aansluiting op de trainingstijden van de leden.Vanaf komende week is er per trainingsronde per veld 1 toezichthouder. Per veld worden de toezichthouders aangewezen aan de teams die op dat moment training hebben. Het aangewezen team is verantwoordelijk voor het leveren van de toezichthouder.
Geen toezichthouder? Dan kunnen de teams die op dat moment trainen op het veld niet trainen! In het geval je dus met meerdere teams op een veld staat, benadeel je dus ook het andere team!
In de bijlage tref je een overzicht aan van toezichthouders tot 1 juni. Een aantal vrijwilligers die zich reeds hadden opgegeven hebben we in het overzicht verwerkt.

Voor de zaterdagen zijn er 2 toezichthouders nodig. Dit gaat nog op inschrijving. Aanmelden hiervoor kan bij Suzanne Bodzinga via [email protected].

De belangrijkste taken voor de toezichthouders zijn:

  • De toezichthouders zijn uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van het trainingsblok aanwezig.
  • De toezichthouders starten op het schoolplein om erop toe te zien, dat de leden zsm vanaf het schoolplein naar het trainingsveld gaan. Dit mag pas 5 minuten vóór aanvang van de training.
  • De toezichthouders zien erop toe dat kinderen en volwassenen vanaf 13 jaar 1,5 meter afstand houden onderling zowel bij verzamelen als bij de training zelf
  • De toezichthouders zien erop toe, dat ouders niet ‘blijven’ bij OMHC maar na brengen van de kinderen ook direct weer vertrekken
  • Bij aanvang van de training gaan de toezichthouders naar het betreffende veld van OMHC waaraan zij zijn gekoppeld; zij zorgen dat ouders en kinderen die niet welkom zijn op betreffende trainingstijd ook weer vertrekken
  • De toezichthouders begeleiden leden, die toch gebruikt moet maken van het toilet en zorgen dat deze ook per direct daarna wordt gereinigd
  • De toezichthouders verzorgen bij eventuele blessures voor ijs
  • De toezichthouders zien erop toe, dat de leden na de training direct vertrekken vanaf OMHC naar huis.

We rekening op jullie medewerking hierin!

Technische Commissie

Bijlage