header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
21-5-2020

Selectie procedure Heren 1

Nieuws afbeelding Wil jij volgend seizoen Ommoord Heren 1 versterken? Heb jij zin om te spelen bij een eerste elftal in de regio Rotterdam (makkelijk bereikbaar met metro en auto)? Op een heerlijk waterveld? Altijd veel publiek en sfeer bij thuiswedstrijden? Bij een prestatiegerichte maar zeker ook gezellige spelersgroep? Begeleid door een ervaren staf? Meld je dan aan bij Luuk Sprengers ([email protected]).

Het seizoen van Ommoord Heren 1 is net als voor de andere hockeyploegen abrupt geƫindigd. Handhaving in de eerste klasse is onze doelstelling geweest en deze is behaald. Sterker nog: we hebben ons prima gehandhaafd in het linkerrijtje. Een prestatie van formaat die we volgend seizoen willen evenaren en willen gaan combineren met het doorgroeien naar het niveau van een titelkandidaat in de eerste klasse.

De spelersgroep van Ommoord blijft voor komend seizoen grotendeels intact. Er is nog 1 plek vacant voor komend seizoen en mocht zich daarnaast nog echt een duidelijke en serieuze meerwaarde aanmelden dan kan het zijn dat we hier een uitzondering en dus plek voor maken.

Voor spelers die geĆÆnteresseerd zijn om bij Ommoord H1 te spelen is het volgende wel van belang. Door de corona-maatregelen is het goed selecteren een moeilijke opgave. Het ontbreken van bijvoorbeeld het kunnen spelen van duels en het maken van tactische keuzes bij partijvorm maakt het lastig om een goed beeld van de speler te krijgen. De beoordeling vindt dus vooral plaats op je technische en fysieke capaciteiten en je referenties (welk niveau heb je gespeeld, hoeveel ervaring neem je mee, etc.).

We hebben de volgende data vastgelegd om spelers van buitenaf de gelegenheid te geven zich bij de selectie te voegen:
Zondag 7 juni 14:45 - 16:15
Donderdag 11 juni 20:30 - 22:00
Zondag 14 juni 14:45 - 16:15

Luuk Sprengers
Coach Heren OMHC 1