header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
21-5-2020

Stand van zaken nieuwe tenue

Nieuws afbeelding Met onze nieuwe retailer de Hockeywinkel en kledingleverancier Indian Maharadja zijn inmiddels de eerste stappen gezet om alle leden op tijd van een nieuw thuistenue te kunnen voorzien. Aan de hand van ons ledenbestand, ervaringen met andere clubs die de Hockeywinkel en Indian Maharadja bedienen, is het nieuwe thuistenue in productie gegaan.

Verder zijn onze nieuwe partners bezig om de nieuwe teamwear zoals trainingspakken en hoodies samen te stellen, zodat wij deze ook binnenkort kunnen presenteren.

Wij verzoeken jullie vriendelijk om voor 1 juli 2020 je in te schrijven voor het nieuwe thuis-tenue en tevens je maten (onder voorbehoud) door te geven. Dit kan via de volgende link: https://forms.gle/XKwJNf2uGUZxJkRR9

Aan het begin van het seizoen zal de Hockeywinkel op de club aanwezig zijn om de nieuwe thuistenues (incl. sokken) te passen en direct aan te schaffen (Pinbetaling). Meer informatie volgt. Het nieuwe uittenue is dan nog niet beschikbaar. Ook hier volgt nog nadere informatie over.

Voor 1 juli besteld Bijdrage OMHC Eigen bijdrage
Tenue SR Incl sokken €72,50 €40,00 €32,50
Tenue JR Incl sokken €67,50 €40,00 €27,50

Zoals afgesproken zal OMHC een bedrag van €40,00 per tenue bijdragen voor bestaande leden. Dit geldt voor alle leden die in 2019-2020 contributie betaalden en die KNHB of Trim-competitie gaan spelen in het seizoen 2020-2021.

Voor vaste keepers is er een nieuw keepershirt gesponsord door Parketspecialist Gouda en de Hockeywinkel. Hier heeft OMHC ook €40,00 aan bijgedragen.