header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-6-2020

Update trainingen en teamindelingen

Het einde van het seizoen is bijna in zicht. Een seizoen welke we zeker niet gauw meer zullen vergeten. Wij zijn in ieder geval erg blij, dat we ondanks de Corona de trainingen weer hebben kunnen opstarten.
Vrijdag 12 juni zijn alweer de laatste trainingen van dit seizoen. Na 12 juni zijn er dus géén reguliere trainingen meer conform het huidige trainingsschema.
Zaterdag 6 juni is de laatste zaterdagtraining in partijvorm voor de jongste jeugd en de D-lijn.

Wat staat ons verder nog te wachten? Enkele data op een rij:

  • Vanaf zaterdag 15 juni starten de selectietrainingen voor de A-, B en C-lijn voor seizoen 2020/2021. De informatie over de selectiedagen, tijden en wie hieraan mee mogen doen wordt uiterlijk dinsdag 9 juni aan de betreffende leden toegestuurd.
  • In de week van 15 t/m 19 juni worden de teamindelingen vanaf de F t/m de D bekend gemaakt.
  • Dinsdag 30 juni worden de teamindelingen voor de A-, B- en C-lijn bekend gemaakt.
  • De wens is om in het weekend van 4 en 5 juli meet & greets te organiseren met de nieuwe teams. Op welke wijze we dit kunnen gaan invullen rekening houdend met de huidige maatregelen wordt nog nader bekeken. Nadere informatie hierover volgt nog.
  • Tot slot krijgen alle teammanagers/ trainers binnenkort bericht wanneer de materialen zoals ballentassen, zaalballen, pionnen, hesjes en keepersspullen ingeleverd moeten worden.

Technische Commissie