header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
10-6-2020

Laatste nieuws

De afgelopen weken is na de jongste jeugd ook de jeugd weer "normaal" gaan trainen. De seniorenteams zijn nog beperkt aan het trainen met de 1,5 meter regel. TZ heeft de afgelopen weken bij elke verandering vanuit RIVM en de richtlijnen van de KNHB de richtlijnen uitgeschreven en de trainers en overige begeleiding ingezet om dit alles mogelijk te maken. Het was goed om te zien dat na bijna 2 maanden geen hockey, een ieder er weer zin in had en met groot enthousiasme weer op het veld stond. Zowel spelers als begeleiders en van jong tot oud.

Ook zijn er weer enkele cruciale posities ingenomen door nieuwe vrijwilligers. Zo hebben Jos van Eck, Marc Wawrzyniak, Ruth Peters en Hedy Brak rollen in de Jongste Jeugd Commissie op zich genomen. Nog 1 vacature (lijncoƶrdinator zestallen) te gaan!

Marc Keur is aan het bekijken of hij de rol van Yvonne de Bruijn over kan nemen en heeft interesse in bestuurslid Breedtesport. Ida Ouweneel schuift door van de Jongste Jeugd Commissie naar de Jeugd Commissie. Daarnaast zoeken we nog iemand die wil toetreden in de kascontrole commissie voor de komende 2 jaar.

Caspar Kosta zal van het bestuur de opdracht krijgen om in zijn nieuwe rol als verenigingsmanager het komend half jaar te komen met voorstellen ten aanzien van verdere professionalisering van de bar- en facilitaire commissie. Speerpunten vanuit zijn rol zijn daarnaast het verbeteren van :

  • materialen beheer / inkoop / marges
  • verbinding en communicatie tussen diverse commissies
Vanuit prestatie zijn inmiddels de volgende begeleiders definitief aangewezen voor de selectie teams:
JA1 Jordy Slieker
MA1 Bram Kuijpers, Chris Both en Rachel Warmer
JB1 Nico van Wersch
MB1 Kelly van Weert en Caspar Kosta
MB2 Finn de Wever en Britt Westerhout
JC1 Joep Kuijpers en Daan Rijken
MC1 Maarten Rijnders
MC2 Marit de Leeuw van Weenen
JD1 Tjalling van der Schaar en Seth van der Roer
MD1 Caspar Kosta en Famke van der Spek
MD2 Anouk de Vos
Met enkele andere kandidaten lopen de onderhandelingen nog.

Bij Dames 1 zal Sigourney Lansman de rol van manager op zich gaan nemen. De komende weken zal de selectie van Dames 1 van inmiddels 17 selectieleden nog verder teruggebracht moeten worden.

Bij Heren 1 bestaat de definitieve selectie uit 15 man. Dirk van Dijck, Fabian & Remy Kuijer zijn om diverse redenen gestopt. Daan Rijken is de enige nieuwkomer. JA1 is daarnaast meer dan ooit de kweekvijver waaruit verder geput kan worden mocht de situatie daarom vragen.

De indelingen van de breedte- en jongste jeugdteams zijn nagenoeg rond en zullen op vrijdag 19 juni gepubliceerd worden. De selecties voor de jeugd (ABC) zijn gestart per 16 juni en zijn 27 juni afgerond.

De vrijwilligersvergoedingen zijn nagenoeg allemaal uitbetaald. Dankzij de financiƫle buffer die we afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd en de diverse afspraken met medewerkers, gemeente en leveranciers hebben we de Corona crisis tot dusver goed kunnen doorstaan.

OMHC Bestuur