header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-6-2020

Publicatie teamindelingen

Wat een bijzonder seizoen hebben we achter de rug. Het coronavirus heeft een behoorlijke impact gehad. Met de TZ commissie en vele vrijwilligers hebben we de draad weer een beetje op kunnen pakken. We zijn ook bijzonder trots dat we dit met elkaar hebben kunnen bereiken.

Zoals eerder aangekondigd worden de teamindelingen voor de jongste jeugd en D-lijn deze week bekend gemaakt. We kunnen hieraan toevoegen dat we de ook de breedtesport teams van de A, B en C lijn bekend kunnen maken.

Vanwege de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) worden de nieuwe teams niet openbaar op de website gepubliceerd. Wel plaatsen we ze in Lisa-teams.
Log hiervoor in op de OMHC-website (rechtsboven). Nadat je bent ingelogd ga je naar Club -> Documenten -> Technische Commissie. Hier staat een document waarin je kunt zien in welk team je bent ingedeeld en met welke teamgenoten (LET OP! Dit gaat echt alleen via de website en niet via de app).
Weet je niet meer wat je login gegevens zijn dan kan je deze opvragen door een mail te sturen naar [email protected].
De teamindeling voor volgend seizoen zijn sinds vrijdag 19 juni vanaf ongeveer 12:00 uur zichtbaar in Lisa-teams.

De teams zijn met grote zorg samengesteld op basis van de evaluaties en gesprekken met coaches, trainers, lijncoördinatoren en de hoofdtrainer breedtesport.

De ervaring leert dat de bekendmaking van de teamindelingen voor blijdschap maar soms ook voor teleurstelling kan zorgen. Daar hebben we alle begrip voor. Om de nieuwe indelingen te laten bezinken en een plek te geven, is afgesproken dat er de eerste 48 uur na de bekendmaking geen communicatie plaatsvindt (noch telefonisch, nog per e-mail). Is er na deze 48 uur nog behoefte om hierover te praten, dan kun je per mail terecht bij de lijncoördinator.

De lijncoördinatoren zijn:

F-tallen
Hedy Brak
[email protected]
E6-tallen meisjes
Hedy Brak
[email protected]hc.nl
E6-tallen jongens
Marc Wawrzyniak
[email protected]
E8-tallen
Marc Wawrzyniak
[email protected]
D-lijn
Ida Ouweneel
[email protected]
C-lijn
Margreet Hibma
[email protected]
A/B-lijn
Judith Jansen
[email protected]


Meet & Greet
De Meet & Greet was vorig jaar een groot succes! Daarom wordt deze ook dit jaar weer georganiseerd. Gezien de coronamaatregelen nodigen we 1 ouder per spelend lid uit en uiteraard de kinderen van het betreffende team. De Meet & Greet is niet alleen om nader kennis te maken met de nieuwe teamgenoten, maar ook geven wij als TZ-commissie toelichting op het volgend seizoen, de trainingen en trainingstijden en wat er van de kinderen en ouders wordt verwacht.

Reserveer daarom 4 en 5 juli alvast in je agenda. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk!

Technische Commissie