header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
17-11-2020

Algemene Leden Vergadering

Nieuws afbeelding Beste leden, vrijwilligers, ouders en verzorgers van OMHC,Op woensdag 16 december zal er weer een Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. Dat zal ditmaal anders verlopen dan normaal. Vanwege de corona maatregelen zal deze vergadering niet zoals vertrouwd in ons eigen clubhuis gehouden kunnen worden. De ALV zal via digitale weg gehouden worden. Jullie ontvangen indien gewenst een link, om via een video call de vergadering bij te wonen.

Eind van deze maand zal een email worden gestuurd met daarin een link om je in te schrijven voor de ALV. Naar het email-adres dat je bij de inschrijving invult, zal later de uitnodiging (link) voor de virtuele bijeenkomst worden gestuurd. Op deze manier kunnen we toch met elkaar door de agendapunten heen en kan er ook, waar nodig, gestemd worden.

Zodra de agenda definitief is, zal deze uiteraard uiterlijk twee weken voor de ALV worden gepubliceerd op de website (achter de inlog). Naast de agenda zullen ook de uitwerkingen te vinden zijn waarover de ALV om een stemming gevraagd zal worden. In de vergadering komen in elk geval de operationele en financiƫle verantwoording terug, als ook agendapunten naar aanleiding van de vorige ALV.

We vertrouwen erop dat ondanks de beperkingen de ALV weer een goed beeld geeft aan jullie allen en dat we het gesprek met elkaar zullen voeren.

Bestuur OMHC