header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
24-5-2021

Einde seizoen, teamindelingen en start nieuw seizoen voor de Breedtesport (Jongste) Jeugd

Ondanks dat dit seizoen niet helemaal is geworden wat we hadden gehoopt, is het einde bijna in zicht. Voor de rest van dit hockeyseizoen hebben we de belangrijkste data op een rijtje gezet.

Laatste trainingen en speelweekend
Deze week (25 tot en met 28 mei) zijn de laatste trainingen in de huidige samenstelling. In het weekend van 29 & 30 mei worden door zowel de breedtesport als selectieteams de laatste wedstrijden gespeeld met het huidige team. Funkey hockey en de Hockeyschool trainen voor het laatst op vrijdag 4 juni.

Nieuwe teams en meet & greet
Als gevolg van corona zijn er dit jaar geen individuele gesprekken gevoerd met de jeugdspelers uit de breedtesport, maar is er een enquête uitgestuurd (alleen naar de Jeugd, niet naar de Jongste Jeugd). Via deze enquête kon je opgeven met welke vriend of vriendin je volgend seizoen in het team zou willen spelen of kon je aangeven het liefst zo fanatiek mogelijk te gaan hockeyen volgend seizoen. De jeugdcommissie is momenteel druk bezig om op basis van alle input de nieuwe teams voor volgend seizoen te maken. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met een ieders voorkeur, maar kunnen geen garanties geven.

F, E en D teams

  • Op vrijdag 4 juni worden de nieuwe teams voor alle F en E teams bekend gemaakt op de website (zichtbaar na inloggen)
  • Op zondag 6 juni volgt bekendmaking van de nieuwe D teams.
  • Vanaf maandag 7 juni is er gelegenheid voor de F en E teams om vragen te stellen over de teamindelingen.
  • Vanaf woensdag 9 juni is dat mogelijk voor de D teams. Let op: voor deze data zul je géén reactie ontvangen! Vragen over de teamindelingen kun je mailen naar de lijncoördinatoren.
  • Op zaterdag 12 juni wordt er voor de F, E en D teams een meet & greet georganiseerd. 2e jaars F-teams van 9:00 tot 9:45. 1e jaars E-teams van 10:00 tot 10:45 en de 2e jaars E-teams van 11:00 tot 11:45.
    Voor de D-lijn is het in de middag. Houd deze datum dus vrij in je agenda!

C, B en A teams
  • Op vrijdag 11 juni worden de nieuwe teams voor alle C, B en A teams, Jong Dames 1, 2 & 3 bekend gemaakt op de website (zichtbaar na inloggen)
  • Vanaf maandag 14 juni is er gelegenheid om vragen te stellen aan TZ Breedtesport over de teamindelingen. Ook dit verloopt per email naar jouw lijn coördinator.
  • Op zaterdag 19 juni wordt er voor de C, B en A teams een meet & greet georganiseerd. Houd deze datum dus vrij in je agenda!

Trainen met het nieuwe team
De laatste twee weken van dit hockeyseizoen (21 juni t/m 25 juni en 28 juni t/m 3 juli) is er de gelegenheid te trainen met het nieuwe team, mocht jouw team al een trainer paraat hebben. F- en E-teams beginnen in de week van 14 juni met trainen in de nieuwe teams. 19 en 26 juni en 3 juli worden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Hierna begint de zomerstop.

Start nieuwe seizoen
We beginnen weer met hockeyen na de zomervakantie, in de week van 30 augustus.

Vragen of opmerkingen?
Voor vragen naar aanleiding van dit bericht en de procedure van de teamindeling kan je contact opnemen met voorzitter TZ Breedtesport, Marc Keur, via [email protected]

Meer weten over de procedure van teamindeling voor de selectieteams? Lees hier meer: https://omhc.nl/site/default.asp?option=51&NewsID=4264#nieuws

Technische Zaken OMHC