header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
19-1-2022

Update zaalseizoen

Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag heeft de overheid versoepelingen voor de sport aangekondigd. Deze versoepelingen zijn op zaterdag 15 januari jl. ingegaan. Hoewel er wel door iedereen binnen en buiten gesport mag worden, is het helaas nog niet toegestaan om de zaalhockeycompetitie te hervatten. Dit betekent dat deze competitie in elk geval tot en met 25 januari 2022 (de datum van de volgende persconferentie) stil ligt. Aansluitend op de persconferentie heeft de KNHB aangegeven zich te buigen over gevolgen van de huidige maatregelen met betrekking tot de lopende competities.

Dit betekent dat wij tot in ieder geval 25 januari nog niet in de zaal gaan trainen; na de volgende persco en update van de KNHB kijken we of de trainingen in de zaal hervat kunnen worden. Dit is mede afhankelijk van nog beschikbare zaal-uren. Tot nader bericht blijven wij dus alleen op het veld trainen volgens het schema in de OMHC app.

Aangezien het nog niet duidelijk is of de KNHB inschrijfgeld in rekening gaat brengen en wij druk bezig zijn met het inventariseren van alle reeds (extra) gereserveerde en afgenomen zaaluren, zal het bestuur zodra zij alle gegevens heeft, zich buigen over het financiƫle plaatje en hier een besluit over nemen. Door deze onzekere factoren hebben wij daarom nog geen zaalcontributie in rekening gebracht.

Rene Westerhout en Vincent Snel
Technische Zaken