header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
23-5-2022

Opzeggen lidmaatschap (jongste-)jeugdleden

Nieuws afbeelding Overweeg jij (of je zoon/dochter) om volgend seizoen niet meer te gaan hockeyen (bij OMHC)? Uiteraard vinden wij dat jammer, maar in verband met de voorbereidingen op het volgend seizoen vragen we je om tijdig om te zeggen. De opzegging van je lidmaatschap moet voor (jongste-)jeugdleden vóór 1 juni 2022 door OMHC ontvangen zijn.

Opzeggen gaat via LISA-Teams (bereikbaar door op de OMHC site in te loggen). Een opzegging bij een coach/trainer is geen officiële opzegging! En een opzegging onder voorbehoud wordt als een definitieve opzegging behandeld. Houd er rekening mee, dat bij opzeggingen ná 1 juni 2022 je toch de contributie voor het komende seizoen 2022/2023 verschuldigd bent. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent. Heb je opgezegd, maar wil je toch blijven hockeyen? Geen probleem, maar we kunnen dan helaas geen garanties geven met betrekking tot de teamindeling.

We betreuren iedere opzegging en danken je voor jouw inzet binnen en buiten het veld. Het wordt bijzonder op prijs gesteld wanneer de reden(en) voor beëindiging van het lidmaatschap met ons worden gedeeld. Hopelijk zien we je nog eens terug bij OMHC.

OMHC Ledenadministratie