header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
24-11-2022

Zaalseizoen van start!

Nieuws afbeelding De zaalcompetitie start officieel op zaterdag 10 december. Het trainingsschema voor in de zaal tot aan de Kerstvakantie staat vanaf nu in de OMHC app en op de website (ga naar "Hockey" - "Trainingsschema" en selecteer "Zaal" in het dropdown menu). We werken nog aan het schema voor na de Kerstvakantie.

Het wedstrijdschema wordt een dezer dagen bekend gemaakt door de KNHB via het KNHB-match center en zal dan ook in de OMHC-app worden gepubliceerd. Let op! Het wedstrijdschema kan tussentijds wijzigen.

Verdere informatie over het zaalseizoen kunnen jullie binnenkort lezen in de OMHC Nieuwsbrief (deze wordt verstuurd via mail naar alle leden). Wel willen we graag alvast dinsdag 6 december bij jullie onder de aandacht brengen:

  • Van 19:00 – 20:00 organiseren we een korte workshop voor ouders van de Jongste Jeugd over fluiten in de zaal. Tijdens de workshop komen de zaalregels aan bod en geven we aan de hand van real-life situaties tips om de kinderen goed te kunnen begeleiden.
  • Tussen 20:00 – 21:30 volgt de sessie Train de Trainer in de zaal (voor alle teams). Ben je als trainer, manager of enthousiaste begeleider benieuwd naar welke oefeningen je het beste kunt uitzetten tijdens de zaaltrainingen? Noteer dan dinsdag 6 december in je agenda!
Vanwege de beperkte beschikbaarheid van sportzalen om te trainen (zie het vorige bericht Update Zaalseizoen) hebben we besloten om dit seizoen geen zaalselecties te houden. De zaalteams zijn dus gelijk aan de veldteams. De coaches, trainers en managers zullen hier verder invulling aan geven.

Tot slot nog een bericht aan alle teams: zorg ervoor dat je na de laatste veldwedstrijd de ballentassen en keepersspullen uit de lockers haalt!

René Westerhout
Technische Zaken Selectiesport

Vincent Snel
Technische Zaken Breedtesport