header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
8-5-2023

AV en GH Trofee

OMHC reikt jaarlijks twee bijzondere trofeeën aan jeugdspelers uit. Het gaat om de AV (Alexander Vreede) trofee voor de jongens en de GH (Georgina Hagen) trofee voor de meisjes. De trofeeën zijn speciaal voor jeugdspelers die zich bovengemiddeld inzetten voor de vereniging. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het fluiten van wedstrijden, het verlenen van hand- en spandiensten tijdens evenementen of activiteiten van de vereniging.

Welke jeugdspeler en jeugdspeelster mogen dit jaar de trofeeën in ontvangst nemen? Dat wordt bekend tijdens de slotdag op 18 juni.

Coaches en trainers kunnen jeugdspelers en –speelsters gedurende het seizoen voor de trofeeën aandragen. Het bestuur van OMHC bepaalt uiteindelijk welk team of welke jeugdspeler en –speelster de trofee uitgereikt krijgt. Ken jij een jeugdspeler en/of -speelster die in aanmerking komt voor deze trofee, stuur dan voor 1 juni een mail met motivatie naar [email protected].

De AV trofee is tijdens het familietoernooi van 1987 door de toenmalige voorzitter Alexander Vreede beschikbaar gesteld voor de meest talentvolle en actieve jeugdspeler en jeugdspeelster van OMHC.

In 2009 heeft het bestuur van OMHC voor de jeugdspeelsters de GH trofee bedacht ter nagedachtenis aan Georgina, die in 1992 de AV-trofee won. Georgina was speelster van Dames 1 en altijd zeer actief binnen de vereniging. Georgina is op 1 september 2008 op 29-jarige leeftijd overleden.

René Westerhout
Technische Zaken Prestatie


Vincent Snel
Technische Zaken Breedtesport