header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
11-5-2023

Aankondiging: Technisch Coördinator Selectieteams Jeugd

Nieuws afbeelding Met trots kondigen we hierbij aan dat Finn de Wever volgend seizoen de rol van Technisch Coördinator (TC) Selectieteams Jeugd binnen OMHC zal gaan vervullen. Als TC zal zij zich voor de selectieteams gaan bezighouden met o.a. het aandragen en begeleiden van trainers / coaches, het selectieproces & teamindelingen, en de monitoring & evaluatie van spelers.
Finn neemt het stokje over van Caspar Kosta, huidig TC Selectieteams (meisjeslijn) en Christiaan Both, huidig TC Selectieteams (jongenslijn).

Finn de Wever is sinds 2006 lid van OMHC (met een kleine uitstap naar Leonidas in de jeugd) en vanaf 2018 speelt zij onafgebroken in Dames 1. Finn is haar trainersloopbaan in 2012 gestart als begeleider van de Leeuwen binnen de Hockey School. Inmiddels heeft ze ervaring met het trainen / coachen van verschillende teams binnen alle leeftijdscategorieën. Momenteel traint en coacht Finn het jeugdselectieteam M016-1.

We zijn blij dat Finn haar kennis en ervaring opnieuw binnen OMHC wil inzetten en wensen haar heel veel plezier en succes in deze nieuwe rol.

René Westerhout
Technische Zaken Prestatie