Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
23-10-2023

Contributie en korting met Rotterdampas

Contributie seizoen 2023-2024

Vanaf dit seizoen de contributie geïncasseerd via LISA Contributie in plaats van ClubCollect.

De contributie wordt op een vergelijkbare wijze als afgelopen jaren geïncasseerd. Bij leden die toestemming hebben gegeven voor incasso, wordt de contributie automatisch afgeschreven. Ook dit seizoen bieden we de mogelijkheid om in vier termijnen te betalen.

Het totale contributiebedrag is opgebouwd uit de contributie voor het reguliere veldseizoen en de zaalcompetitie (junioren) plus eventueel een toeslag als een lid speelt in een selectieteam of opleidingsteam, familiekorting (vanaf derde lid 25%) en eventueel deelname aan de Movella Techniektraining op zondag. Naar verwachting wordt het verzoek om contributie te betalen 27 oktober verstuurd.

Rotterdampas-korting

Indien je lid bent van OMHC en ook een geldige Rotterdampas hebt, kun je gebruik maken van de Rotterdampas-korting. Stuur hiervoor een kopie van de Rotterdampas (voor- en achterzijde), met vermelding van naam, bankrekeningnummer en tenaamstelling vóór 15 februari 2024 naar [email protected].

OMHC doet in januari 2024 de eerste terugbetalingen. Een bedrag van € 25 wordt dan uitbetaald. Eigen verrekening met de contributienota is niet toegestaan. Na 15 februari 2024 worden er helaas geen aanvragen van de Rotterdampas-korting meer in behandeling genomen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de contributie of Rotterdampas. Stuur dan een mail naar [email protected].

Leon Albers
Penningmeester