header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
15-3-2024

Vacature: Trainer/Coach Heren 1

Nieuws afbeelding
Hockeyclub Ommoord (OMHC) is op zoek naar een gedreven en ervaren Trainer/Coach voor Heren 1. Als Trainer/Coach ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leiden van het team, met als doel het continu verbeteren, versterken en laten groeien van de prestaties.

Functieomschrijving:

Als Trainer/Coach Heren 1 bij OMHC ben je:
1. Sterke persoonlijkheid: Je bent in staat om effectief te communiceren en te schakelen tussen de individuele spelers en het team als geheel. Je weet de juiste balans te vinden tussen coachen en inspireren.
2. Bouwer: Je bent een motivator die de jonge groep spelers enthousiast kan houden. Je hebt de ambitie om het team beter te maken, te versterken en te laten groeien, zowel op technisch als tactisch vlak.
3. Ervaren in de eerste klasse: Aantoonbare ervaring en bewezen resultaten in de eerste klasse zijn een pre. Je hebt inzicht in het niveau en de uitdagingen van dit competitieniveau en weet hoe je het team naar een hoger niveau kunt tillen.

Taken en verantwoordelijkheden:

  1. Ontwikkelen en implementeren van trainingsprogramma's om individuele en teamvaardigheden te verbeteren.
  2. Analyseren van wedstrijden en spelersprestaties met behulp van videobeelden om tactische strategie├źn te optimaliseren.
  3. Begeleiden en motiveren van spelers op en buiten het veld.
  4. Samenwerken met de technische staf en het bestuur om de doelstellingen van het team en de club te realiseren.
  5. Bijdragen aan een positieve en stimulerende teamsfeer.
Profiel:
  • Aantoonbare ervaring als Trainer/Coach, bij voorkeur op het niveau van de eerste klasse.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten.
  • Flexibel en in staat om effectief om te gaan met verschillende persoonlijkheden binnen het team.
  • In staat om strategische beslissingen te nemen in drukke situaties.
  • Passie voor hockey en het vermogen om deze passie over te brengen op het team.
Aanbod:

Wij bieden een uitdagende functie binnen een ambitieuze en de gezelligste hockeyclub van Rotterdam. Het betreft een parttime functie met een passende vergoeding, gebaseerd op ervaring en kwalificaties.

Ben jij de Trainer/Coach die ons Heren 1 team naar stabiliteit en nieuwe hoogten kan leiden? Mail dan je motivatiebrief en CV naar Rene Westerhout, Bestuurslid TZ ([email protected]).

Hockeyclub OMHC kijkt uit naar jouw sollicitatie en het verder versterken van onze hockeyfamilie!

Over OMHC
Onze club staat bekend om haar levendige gemeenschap en diverse activiteiten voor zowel jong als oud. Met een sterke nadruk op prestaties biedt OMHC haar leden de mogelijkheid om op verschillende niveaus te spelen, van recreatief tot competitief. Met moderne faciliteiten en gepassioneerde coaches biedt OMHC haar de beste omgeving om hun hockeyvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben. Als een van de prominente hockeyclubs in Rotterdam trekt OMHC spelers uit de hele regio aan, waardoor het een bruisend centrum is voor alle hockeyliefhebbers.

Over Heren 1
OMHC H1 is een stabiele 1e klasser die 2 keer in de week op een heel veld traint en 1 keer per week krachttraining heeft (eigen materialen op de club). De functies van assistent trainer en manager zijn voor het volgend seizoen al ingevuld. De jonge spelersgroep heeft een gemiddelde leeftijd van 21,5 jaar maar de doorstroming vanuit de eigen jeugd, die op Super A niveau acteert, wordt gewaarborgd door de talenvolle spelers al dit seizoen regelmatig mee te laten trainen.

Rene Westerhout
Bestuurslid Technische Zaken