Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-6-2024

Indelingen Jongste Jeugd 2024-2025

De nieuwe teams voor de O10-O9-O8 en de indelingen voor de Hockeyschool en Funkey voor seizoen 2024-2025 zijn bekend! U kunt de indelingen bekijken door in te loggen op de OMHC-website. Vervolgens gaat u naar Club -> Documenten -> Technische Commissie. Lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een mailtje naar: [email protected].

Team indeling & vragen

De teams zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld op basis van de evaluaties en gesprekken met coaches, trainers, lijncoördinatoren en de hoofdtrainer breedtesport. De teamindelingen zijn een enorme klus waarin vele vrijwilligersuren zitten. We hebben keuzes moeten maken en deze zijn altijd met de beste intenties gemaakt.
De ervaring leert dat de bekendmaking van de teamindelingen voor blijdschap maar soms ook voor teleurstelling zorgt. Daar hebben we alle begrip voor. Om de nieuwe indelingen te laten bezinken en een plek te geven, vindt er de eerste 48 uur na de bekendmaking geen communicatie plaats (telefonisch of per e-mail). Is er na deze 48 uur nog behoefte om over de teamindelingen te praten, dan kunt u per mail terecht bij de lijncoördinator.

Vragen en reacties op de teamindelingen kunnen gemaild worden naar:

Indien u interesse heeft om een team te coachen/trainen, verzoeken wij u vriendelijk dit ons te laten weten. Zonder uw hulp kunnen wij de teams niet laten spelen. Dit kan via de lijncoördinatoren die hierboven staan vermeld.

Meet & Greet O10-O9-O8 zaterdag 22 juni 2024
  • O8 lijn: 10:00 uur - 10.45 uur
  • O9 lijn: 11:00 uur - 11.45 uur
  • O10 lijn: 12.00 uur - 12.45 uur
Meer informatie over coaches, trainers en trainingstijden volgt later.

Marc Wawrzyniak
Voorzitter Jongste Jeugd Commissie