header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
18-5-2022

Familietoernooi 6 juni

Nieuws afbeelding Het Familietoernooi is terug op maandag 6 juni vanaf 10:00 uur. Dit keer is het thema Samba de Brasil. Denk aan Samba muziek, Braziliaanse hapjes, mooi weer, swingen en dansen kortom; alles om er een knal feest van te maken.

Vind je dit ook leuk klinken? Zoek dan mensen bij elkaar voor je team: familie, buren, vrienden of kennissen. Je hoeft geen lid te zijn, iedereen is welkom! Tijdens het Familietoernooi staat sportiviteit en gezelligheid centraal. Elk team (8-11 spelers) moet minimaal 1 kind tussen de 2 en 10 jaar in het team hebben om toegelaten te worden. Er wordt zonder keeper gespeeld.

Verzin een leuke teamnaam en kom met het hele team in een passend outfit naar het toernooi. Hoe gekker, hoe beter! Want het best verklede team wordt beloond met een toffe prijs. Daarnaast starten we het Familietoernooi met een nieuwe traditie: bak een taart in het thema. De mooiste taart wint ook een prijs.

Schrijf je in door een mail te sturen naar [email protected] met hierin je teamnaam en de naam, het e-mailadres en het 06-nummer van de contactpersoon van het team. Deelname is €5,- per persoon inclusief BBQ. Meld je snel aan maar wel uiterlijk 27 mei, want vol=vol!

Marc Keur
Toernooi commissie