Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-5-2024

Algemene Ledenvergadering 5 juni

Nieuws afbeelding Het bestuur nodigt jullie van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze vindt plaats op woensdag 5 juni om 20:00 uur in ons clubhuis.

Wat komt er aan bod

We zijn met een werkgroepje bezig om het OMHC-Plein te realiseren. Een leuke plek beneden op het terrein tegenover het keepersveld. Er wordt gedacht aan een buitenbar, terras en meer. Graag nemen we jullie mee in de plannen tot nu toe.
Daarnaast sluiten we dit jaar een bijzonder en mooi Lustrumjaar af, er staan nog een paar activiteiten op het programma, daar blikken we nog even op vooruit.
Verder nemen we de strategieplaat weer even door en staan we stil bij de openstaande vacatures binnen de verschillende commissies. Vervolgens zal de concept begroting voor het komende seizoen ter akkoord worden gepresenteerd.

Bestuurswisselingen

Ten slotte behandelen we het aftreden en benoemen van bestuursleden. De bestuurstermijnen van Bart-Jan Beerens (voorzitter) en René Westerhout (TZ Selectie) lopen af. Bart-Jan is herkiesbaar en het bestuur is dan ook blij hem wederom naar voren te mogen schuiven als voorzitter. Hiervoor zal in de ALV gestemd worden. René Westerhout heeft aangegeven te stoppen aan het einde van het kalenderjaar. Het bestuur stelt ook René graag weer voor een nieuwe termijn als bestuurslid TZ Selectie naar voren. Er wordt gezocht naar een opvolger voor René om hopelijk eind van het jaar het stokje echt over te kunnen nemen van hem.
Daarnaast lopen de termijnen van Vincent Snel (TZ Breedtesport), Léon Albers (Penningmeester) en Bertjan Groeneveld (Secretaris) af aan het einde van het jaar. Bij de ALV in november treden zij af. Vincent Snel zal zich herkiesbaar stellen en hopelijk kunnen we dan ook een nieuwe penningmeester en secretaris aanstellen.

De volledige agenda met bijbehorende bijlagen staan gepubliceerd op de website; zichtbaar na inloggen onder [Club] ... [Documenten] ... [Bestuursdocumenten].

Heel graag tot 5 juni!!

Bertjan Groeneveld
Secretaris OMHC