header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Bestuur 16 Juni

Lidmaatschap korting met de Rotterdampas

Nieuwsafbeelding

Indien u lid bent van onze vereniging en in het bezit van een geldige Rotterdampas, kunt u gebruik maken van de Rotterdampas-korting. Stuur hiervoor een kopie van de Rotterdampas (voor- en achterzijde), met vermelding van naam, bankrekeningnummer en tenaamstelling vóór 15 januari van het lopende seizoen naar [email protected]

OMHC zal dan in april van het lopende seizoen een bed...

Technische Commissie 16 Juni

Trainingsschema per 18 januari

Zoals eerder aangegeven zou er per 18 januari een nieuw, tijdelijk trainingsschema voor de jeugd en jongste jeugd komen. In dit trainingsschema zijn de trainingen voor selectie- en breedtesportteams van maandag tot en met woensdag. Voor ieder team 1x per week. Het schema staat in de OMHC app en op de website: https://www.omhc.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&t=1&pid=134&d=5#train...

Algemeen 16 Juni

Nieuwe oude informatie op onze website

Nieuwsafbeelding

Sinds een jaar na de oprichting van OMHC in 1973 was er een weekbulletin, de "Ommoordiaan" genoemd. Dit was van origine om de leden te informeren over de geplande wedstrijden.

Deze meer dan 750 edities die tot 2004 werden gemaakt door een eigen redactie met een echte typemachine.
Familie Kuijpers heeft de meeste van deze 750 bulletins bewaard. Hieruit is de afgelopen tijd he...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...