header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Technische Commissie 16 Juni

Bent geselecteerd voor het Opleidingsteam Nederlands B!

Nieuwsafbeelding

Vol trots kunnen wij melden dat Bent, na 3 selectietrainingen, geselecteerd is voor het Opleidingsteam Nederlands B! In september start hij daar met trainen.

Vanaf komend seizoen makt Bent Verbakel samen met Jesse Sprengers de overstap naar Rotterdam JB1 om daar samen de volgende stap te zetten. Wij wensen beide heren veel succes en blijven hen uiteraard volgen. ...

Bestuur 16 Juni

Stand van zaken Adidas kleding

Nieuwsafbeelding

Sinds seizoen 2016/2017 is de T16 lijn van Adidas de officiële kledinglijn van OMHC.

Dit Adidas contract loopt nog door t/m seizoen 2019/2020. Adidas heeft echter besloten dat er niet in 2020 een nieuwe lijn op de markt komt, maar in 2019 al.

Dit betekent dat:
A) OMHC zich beraadt of we na seizoen 2019/2020 verder willen met Adidas, wetende dat Adidas elke 3 ...

Zaalhockey 16 Juni

Vacature zaalcommissarissen

De club is op zoek naar zaalcommissaris(sen).

De zaalcommissaris heeft 3 hoofdtaken. Deze kunnen afzonderlijk worden uitgevoerd.

1 ZAALTRAININGEN REGELEN
- sporthallen regelen
- samen met TZ de teambegeleiding informeren o.a. over tactiek/techniek zaaltrainingen, trainingstijden, gedragsregels in de sporthallen

2. ZAALTRAININGEN PLANNEN...

Bestuur 16 Juni

Vrijwilligers- en sponsoravond

Nieuwsafbeelding

Afgelopen donderdag was de druk bezochte, bijna 100 mensen, nu al legendarische BBQ voor sponsoren en vrijwilligers. Hierbij gaf Hans van Breukelen een leuke en pakkende presentatie en deelde zijn boek "Maak je comeback” uit aan de aanwezigen.
Ook werd de intentie verklaring ondertekend met onze hoofdsponsor ABNAMRO om voor 2 jaar langer door te gaan als shirtsponsor.

Al me...

Barcommissie 16 Juni

Vacature barcommissie

Nieuwsafbeelding

OMHC kan niet zonder vrijwilligers, ook de barcommissie niet. Vanwege de groei van OMHC, moeten wij meegroeien, dit kan alleen met jouw hulp. Wil je meedenken met het beleid van de barcommissie, ook dan ben je van harte welkom.

Wij zijn op zoek naar mensen, vanaf 18 jaar, die ons huidige team willen komen versterken. De totale barcommissie bestaat uit 26 personen en het kader uit 5...

Algemeen 16 Juni

Vijfde trimteam bijna rond!

Er hebben zich inmiddels voldoende mannen aangemeld. We zijn nog op zoek naar een paar enthousiaste dames!!

Dus bent u 30 jaar of ouder en zou u alsnog willen leren hockeyen of zou u het na al die jaren weer op willen pakken? Meldt u dan nu aan via [email protected] . Zet er in of u geen, weinig of veel ervaring heeft.

De trainingen zullen in de regel op maandag 21:00 u...

Evenementen 16 Juni

Gezellig familietoernooi

Nieuwsafbeelding

Na 3 jaar is er weer een familietoernooi georganiseerd. Op 2e pinksterdag waren er 7 teams die de moeite hadden genomen een taart te bakken en zich uit te dossen in Wild West kledij. Er waren meer indianen dan cowboys. Naast de zelfgebakken taart, het springkussen, de zon mocht de DJ dit evenement ook niet ontbreken.

Volgend jaar zal het familietoernooi als vast jaarlijks evenemen...

Evenementen 16 Juni

Foto's slotdag 2 juni

Nieuwsafbeelding

We hebben weer een enorm gezellige slotdag achter de rug. Het was de laatste wedstrijd van Dames 1 en de kampioenswedstrijd van Heren 1. Na een spannende wedstrijd die in 1-1 eindigde was het kampioenschap een feit. Na de wedstrijd werd er uiteraard een feestje gevierd, maar werd ook afscheid genomen van Joost van der Voort.

Alle 9 kampioenen zijn ook uitgebreid in het zonnetje gez...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Start Trainingen voorlopige selecties

De voorlopige indelingen van de selectieteams en de opleidingsteams zijn inmiddels gecommuniceerd.
Deze voorlopige teams gaan met elkaar de komende weken trainen en oefenwedstrijden spelen. Uitzondering hierop is vooralsnog JC2, zij zullen later geïnformeerd worden wanneer zij starten met trainen.

De trainingstijden voor de voorlopige teams is als volgt:
...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Hoofdtrainer breedtesport

Tof nieuws! We zijn namelijk erg blij dat we een nieuwe stap binnen OMHC bekend mogen maken. Vanaf komend seizoen heeft OMHC een hoofdtrainer Breedtesport. Deze functie wordt door Nico van Wersch ingevuld. Nico heeft jarenlang ervaring als hockeyer (oa heren 1 van de IJssel) en als trainer (prestatieteams bij zowel OMHC als Leonidas).

Wat gaat de hoofdtrainer doen?
...

Algemeen 16 Juni

Zomerkamp 2019

Nieuwsafbeelding

Christiaan Both Sport en Tennisschool Bram van Gilst organiseren op 22, 23 en 24 juli 2019 drie sportieve dagen met hockey, tennis en veel andere activiteiten. De hockeytrainingen worden verzorgd door Christiaan Both, de tennislessen worden verzorgd olv Bram van Gilst .

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? Schrijf je dan snel in voor deze 3 sportieve dagen!

Kosten &eu...

Sponsor Commissie 16 Juni

Outdoor Valley zomerkamp

Nieuwsafbeelding

Wil jij in de zomervakantie graag op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Lijkt het jou leuk om met leeftijdsgenootjes te komen buitenspelen? Een heerlijk weekje zonder ouders? Kom dan naar het outdoor zomer- of herfstkamp van Outdoor Valley!

Tijdens het zomerkamp leren kinderen tussen de 8 en 15 jaar knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog...

Technische Commissie 16 Juni

Inleveren materialen

Nieuwsafbeelding

Hierbij willen wij jullie verzoeken ervoor te zorgen dat zo spoedig mogelijk na jullie laatste training van dit seizoen (of evt toernooi) en uiterlijk voor 1 juli, de complete ballentas in de locker staat. Indien je langer gebruik wilt maken van deze materialen, graag even een bericht sturen naar [email protected] .

Een complete set bestaat uit:
- 1x ballentas
- 50 ...

Evenementen 16 Juni

IJsselcup Golf toernooi

Nieuwsafbeelding

WANNEER:
Zaterdag 6 JULI 2019.

WAARVOOR:
Uiteraard voor de IJssel cup een toernooi voor omliggende hockey clubs en zijn sponsoren, maar in het bijzonder voor een goed doel. Het grootste gedeelte van de opbrengst gaat naar Roel die strijdt tegen PPMS een agressieve vorm van MS. De opbrengst doneren we zodat hij een kostbare operatie kan ondergaan. www.facebook.com/H...

Algemeen 16 Juni

Dames Dinsdag zoekt versterking

Nieuwsafbeelding

Wie kent ze niet? De Dames die elke dinsdag ochtend stipt om half 11 een wedstrijd spelen.
Dit seizoen geteisterd door een tekort aan speelsters en blessures maar nimmer de moed opgaven. Met opgeheven hoofd en veel plezier elke week weer het veld betraden. Soms zelfs met maar 9 in getal. Maar met veel plezier en teamspirit, hebben we het toch maar geklaard. Een prachtige 2e plaats behaald ...

Bestuur 16 Juni

Penningmeester gezocht

Nieuwsafbeelding

Het bestuur van OMHC zoekt onder haar leden of ouders van leden een nieuwe penningmeester. Voor onze financieel meer dan gezonde club! Hij of zij zal ingewerkt worden door onze huidige penningmeester die i.v.m. een nieuwe betrekking deze taken niet meer optimaal kan combineren.

Wij zoeken iemand met een financiële achtergrond. Taken bestaand uit o.a. het betalen van facturen, samen...

Technische Commissie 16 Juni

Totstandkoming indeling volgend seizoen

Met het naderen van het einde van het seizoen zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de start voor het nieuwe seizoen, zo ook de teamindelingen.

Hoe komen de nieuwe teams tot stand (jeugd en jongste jeugd)?
Alle trainers en coaches vanaf de F t/m de A-lijn hebben een ontwikkelformulier ontvangen ten behoeve van de spelers. Deze formulieren vormen de basis voor d...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint . De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vert...