header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Evenementen 16 Juni

zaterdag 8 oktober pannenkoekenontbijt

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 8 oktober zal Heren 1 voor een heerlijk ontbijt zorgen. Om de dag vol energie te beginnen zullen wij vanaf 8.00 uur klaar staan met stapels zelfgebakken pannenkoeken!

Kom gezellig langs met jullie team of kinderen en eet er zelf stiekem ook eentje mee.

De met liefde gebakken pannenkoeken worden verkocht voor € 2,50 per stuk. Betalen kan met kleingeld ...

Toernooien 16 Juni

Movella hockeykamp bij OMHC

Nieuwsafbeelding

Kom jij in de herfstvakantie ook lekker 3 dagen (24-26 oktober) hockeyen?

Elke dag starten we om 09:30 uur. Na een heerlijke dag hockeyen eindigen we om 16:00 uur.
Wij zorgen voor eten en drinken en uiteraard voor een gaaf programma.

De kosten voor drie dagen hockeyen bedragen €137,50.

We gaan er drie mooie dagen van maken. Lekker hockeyen m...

Bestuur 16 Juni

Stallen fietsers en scooters

OMHC heeft een veilige omgeving hoog in haar vaandel staan. Dat betekent onder andere ook dat wij richting de hulpdiensten verplichtingen hebben, zeker als het gaat om de bereikbaarheid van onze club. De aanrijroute voor hulpdiensten loopt vanaf de parkeerplaats langs veld 3, veld 2 en dan langs de tribune. Doordat hier veelvuldig fietsen en scooters staan belemmeren wij deze route. Dat kan ten ko...

Evenementen 16 Juni

zaterdag 22 oktober Halloween disco

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 22 oktober organiseert dames 1 een Halloween disco. De disco van 3 jaar geleden was een groot succes, dus wij zouden het super leuk vinden als het dit jaar weer een groot feestje wordt! Kom in je leukste en griezeligste halloweenoutfit! Zit jou beste vriendinnetje of vriendje niet op hockey, maar wil hij/zij ook graag komen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

18...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

9 kansen op promotie in voorcompetities

Op deze plek volgen we de meest kansrijke ploegen in de voorcompetities die tot de herfst duren. De voorcompetities die tot eind november duren pikken we op over een paar weken op.

Onder 18
MO18-1 verloor met 3-1 van Zwart- Wit. M018-1 staan nu 3e 3 punten achter Were Di. De 1e plaats is niet meer haalbaar en dit betekent een vervolg in de subtop klasse na de herfst vakantie ...

Technische Commissie 16 Juni

Papa’s en mama’s tijd voor Trimhockey

Op dit moment zoeken we voor diverse trimteams nog aanvulling. Tijd om te gaan inventariseren of er nog meer behoefte is om te gaan hockeyen.

Ben je 30 jaar of ouder en zou je alsnog willen leren hockeyen of zou je het na al die jaren weer op willen pakken? Meld je dan nu aan via [email protected] Zet er in of je geen, weinig of veel ervaring hebt.
De trainingen zullen in de rege...

Arbitrage 16 Juni

12 oktober scheidsrechtersexamen

Op woensdag 12 oktober wordt er weer een scheidsrechtersexamen afgenomen. Dit examen is online en kan dus thuis op een telefoon, laptop of PC gemaakt worden.

Vanaf de D-Jeugd worden de wedstrijden alleen begeleid door scheidsrechters die in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Er zijn elk weekend een hoop wedstrijden die begeleid moeten worden door scheidsrechters met een ...

Sponsor Commissie 16 Juni

Voorberg makelaars sponsort Heren 1

Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag, op 19 september na de 3-1 gewonnen competitiewedstrijd van Heren 1, is de nieuwe sponsorovereenkomst ondertekend met Voorberg Makelaars.

Wij zijn wederom erg blij dat Voorberg Makelaars hoofdsponsor is van Heren 1. Het logo van Voorberg Makelaars is onder andere terug te zien op de trainingspakken van Heren 1.

Over Voorberg Makelaars Voorberg Mak...

Sponsor Commissie 16 Juni

Sponsormogelijkheden OMHC kleding

Nieuwsafbeelding

Wil je een team sponsoren of gezamenlijk van kleding voorzien, dat kan dat nu bij Hockeygear / de Hockeywinkel. De Hockeywinkel is samen met The Indian Maharadja één van onze hoofdsponsors.

Recentelijk is de nieuwe sponsormap voor OMHC beschikbaar gesteld met de laatste collecties en prijzen. Deze vind je hier. Kom je er zelf niet uit, neem dan gerust contact op met s...

Bestuur 16 Juni

OMHC rookvrij per 1 augustus

Nieuwsafbeelding

In 2018 nam OMHC de eerste stappen om roken op de club te verminderen. Met ingang van 1 augustus 2022 is OMHC volledig rookvrij. Dat betekent dat er binnen het complex van OMHC niet meer gerookt mag worden.

Hoewel er buiten het terrein voor de ingang gerookt mag worden vragen we iedereen om dit niet te doen. We streven naar een rookvrije generatie, waarbij voorbeeldgedrag belangri...

Algemeen 16 Juni

Vacatures, help jij mee binnen OMHC

Nieuwsafbeelding

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...