header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Technische Commissie 16 Juni

Beschikbaarheid velden trimmers

Maandag 6 en maandag 13 juli is er een tijdelijk trainingsschema voor de breedtesport van toepassing. Voor de trimmers is dan veld 1 al vanaf 19:30 uur beschikbaar en de velden 2 en 3 gewoon vanaf 20:45 uur.

Technische Commissie ...

Bestuur 16 Juni

Corona richtlijnen

De bestaande OMHC Corona regels van voor 1 juli blijven geldig totdat wij de aanpassingen kunnen invoeren en communiceren. De verwachting is dat dit maandag 6 juli gebeurt en dat deze dan ingaan.

Trainingen en wedstrijden (ook voor 18+) vinden gewoon doorgang volgens vastgestelde schema ‘s.

Voor het komende weekend betekent dit geen bar en geen toeschouwers.
L...

Technische Commissie 16 Juni

Meet & Greet 4 en 5 juli

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli organiseren wij voor de breedtesport een Meet & Greet per team. Hieronder de laatste informatie aangepast naar de huidige richtlijnen van de Gemeente Rotterdam en het RIVM.

Strengere regels
Ondanks eerdere berichten hebben wij als club, met horecavergunning, te maken met restricties voor wat betreft aantallen mensen op het terrein en in o...

Technische Commissie 16 Juni

Informatie breedtesport teams 2020-2021

"Bevriezen teamindeling"
Gelukkig zijn de, met veel zorg gemaakte, teamindelingen over het algemeen door iedereen zeer goed ontvangen. We geven graag iedereen de gelegenheid om zijn/haar vragen over de teamindeling te stellen, maar kunnen na 26 juni geen wijzigingen meer verwerken. Dus vriendelijk verzoek, heb je een vraag, stel die dan a.j.b. uiterlijk vrijdag 26 juni vóór 18:00 uur 's ...

Bestuur 16 Juni

ALV woensdag 8 juli

Nieuwsafbeelding

Op woensdag 8 juli staat er weer een Algemene Leden Vergadering gepland; het bestuur nodigt jullie van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Vanwege de Corona maatregelen is deze vergadering wat later in het seizoen dan oorspronkelijk gepland. We hopen in juli deze vergadering te laten plaatsvinden in het clubhuis van OMHC (van 20:00 uur tot 21:30 uur). Omdat we gebonden zijn aan een...

Technische Commissie 16 Juni

Publicatie teamindelingen

Wat een bijzonder seizoen hebben we achter de rug. Het coronavirus heeft een behoorlijke impact gehad. Met de TZ commissie en vele vrijwilligers hebben we de draad weer een beetje op kunnen pakken. We zijn ook bijzonder trots dat we dit met elkaar hebben kunnen bereiken.

Zoals eerder aangekondigd worden de teamindelingen voor de jongste jeugd en D-lijn deze week bekend gemaakt. We ...

Sponsor Commissie 16 Juni

Vakantie in eigen land! Zomerkamp bij Outdoor Valley

Nieuwsafbeelding

Wil jij mee op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Kom dan naar het zomerkamp bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

Ga in de zomervakantie met ons mee op outdoor kamp. Een te gekke kampweek voor kinderen van 8 t/m 14 jaar of jongeren van 15 t/m 17 jaar. Tijdens het zomerkamp leer je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint . De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vert...