header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
22 Mei

Mini's gezocht voor de slotdag

Nieuws afbeelding Het laatste weekend van dit hockeyseizoen organiseert OMHC weer een feestelijk slotweekend. Maar liefst 8 teams spelen op 2 juni hun laatste thuiswedstrijd. Heren 1, 3 en 4, Dames 1, 3, 4 en 5 en de veteranen van HA spelen allemaal een thuiswedstrijd. Hier wil je bij zijn!

Na de wedstrijd van Heren 1 zal op veld 2 de huldiging van alle kampioenen plaatsvinden. Uiteraard maken we hier een feestje van. Hierna zal de DJ de lekkerste plaatjes draaien buiten op het terras en kunnen we met z'n allen proosten op een prachtig seizoen! We maken er een echte American Summer Party van.

We zoeken nog Hockeyschool-, F- en E-spelers als mini's. Dit keer geen line-up maar jullie worden echt onderdeel gemaakt van het feestthema, voor zowel Dames 1 als Heren 1. Dit wil je niet missen!

We hebben veel mini's nodig, dus geef je snel op via een mail naar [email protected]

Op zondag 2 juni verzamelen we om 12:15 uur op de club. Als je je hebt opgegeven, dan ontvang je later nog een mail met alle details. Let op: als je mee doet, is het van belang dat je het OMHC-tenue (het oranje thuis tenue) aan hebt.

Liz van Veen
Jongste Jeugd OMHC