header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
11-11-2019

ALV woensdag 27 november

Nieuws afbeelding Het is weer zo ver! Het bestuur nodigt u van harte uit bij de Algemene Leden Vergadering van woensdag 27 november 2019 om 20:00 uur in het clubhuis van OMHC.

De ALV is speciaal bedoeld voor al onze leden, vrijwilliger, ouders en verzorgers. Tijdens de ALV kunt u ons laten weten hoe u over verschillende onderwerpen denkt zodat dit eventueel toegelicht kan worden of verder geagendeerd kan worden.

Deze keer staan stemrecht voor jeugdleden, de stand van zaken rondom een blaashal voor de zaal en het wedstrijdtenue voor komend seizoen op de agenda. Specifieke onderwerpen waar we graag uw mening over horen.

Natuurlijk komt ook de financiĆ«le en operationele eindverantwoording van 2018-2019 aan bod. Ook treedt de huidige penningmeester (Emiel Jongerius) af, maar wordt Anushka Choté als nieuwe penningmeester voorgedragen.

We proberen om 21:30 uur af te ronden. Aansluitend is iedereen uitgenodigd om nog even na te praten onder het genot van een gratis drankje. De volledige agenda en bijlage vindt u hier:
Agenda
Bijlage stemrecht

UPDATE: het financieel jaarverslag staat gepubliceerd op de website. Je moet hiervoor inloggen op www.omhc.nl en dan doorklikken naar [Club] ... [Documenten] ... [Bestuursdocumenten]

Zien we u op 27 november?

Namens het bestuur van OMHC,

Bertjan Groeneveld
Secretaris OMHC