header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
10-7-2021

Even voorstellen…

Nieuws afbeelding Voor het komende seizoen stonden onder andere de vacature Bestuurslid Technische Zaken Breedtesport en Penningmeester open. Wij zijn blij te kunnen melden dat er twee personen zijn gevonden om deze vacatures in te vullen. Zij lopen de komende tijd mee met de huidige Bestuurslid Technische Zaken Breedtesport en de Penningmeester, zodat zij in het nieuwe seizoen goed van start kunnen. Voor velen zijn het geen onbekenden, maar toch stellen we ze graag voor.

Bestuurslid Technische Zaken Breedtesport – Vincent Snel
Mijn naam is Vincent Snel, getrouwd met Mandy en vader van 2 hockeyende dochters: Noëlle, keept in Dames 2 en Dannii speelt in MA3. Toen mijn oudste dochter in 2006 lid werd van OMHC ben ik al vrij snel actief geworden als vrijwilliger op de club en vrijwel direct daarna ook gaan hockeyen bij de trimmers. Als vrijwilliger heb ik de volgende functies bekleed: lijncoördinator en voorzitter Jongste Jeugdcommissie, lijncoördinator senioren, arbitrage commissie, coach, trainer, scheidsrechter en kledingcommissie. En ook de rest van mijn gezin is actief als vrijwilliger in diverse rollen.

Recentelijk ben ik door OMHC benoemd als Lid van Verdienste en na meer dan een jaar coronacrisis vroeg ik me af wat ik nog meer zou kunnen betekenen voor onze mooie club. Op het moment dat ik de vacature van Bestuurslid Technische Zaken Breedtesport zag, ben ik het gesprek aangegaan met het bestuur. Mijn ervaringen met zowel breedtesport als prestatiesport en ook mijn jarenlange ervaring binnen de club met verschillende commissies wil ik graag inzetten. Ik kijk er naar uit om met alle huidige- en nieuwe vrijwilligers, leden, ouders en andere betrokkenen samen verder te bouwen aan OMHC.

Kennismaken of benieuwd naar mijn ideeën? Ik ben vaak te vinden op de club, maar je kan me ook bereiken via [email protected].

Penningmeester – Leon Albers
Mijn naam is Leon Albers en ben getrouwd met Sandrina en vader van Emma en Daan. Ik ben bij OMHC terecht gekomen toen mijn dochter in 2006 zich aanmeldde bij OMHC op het toenmalige complex in Zevenkamp. Na de verhuizing naar de huidige locatie ben ik actief als vrijwilliger begonnen met het coachen van het jeugdteam waarin onze zoon toen speelde.

Sandrina is toen ook gestart als vrijwilliger in de rol van teammanager in de teams waarin onze dochter altijd actief is geweest, vanaf de C-jeugd tot vorig seizoen als teammanager van Dames 1. In die periode heeft zij ook de taken van het wedstrijdsecretariaat op zich genomen en ben ik toegetreden tot de arbitragecommissie. Eerst om de planning van de inzet van scheidsrechters op mij te nemen. Later gecombineerd met het organiseren van de opleiding Clubscheidsrechter (+) en wedstrijdsecretariaat Senioren.

Toen bleek dat de vacature voor Penningmeester vrijkwam, heb ik mijn interesse aan het Bestuur kenbaar gemaakt. Ik heb een financiële achtergrond en ben op een financiële afdeling werkzaam binnen een multinational. Op deze manier wil ik graag een steentje bijdragen aan OMHC.

Ik kijk er naar uit om dadelijk weer te mogen genieten van de hockeywedstrijden op OMHC. Hopelijke tot langs de lijn! Jullie kunnen mij ook mailen via [email protected].

Vacatures
Benieuwd naar de openstaande vacature? Kijk dan hier. Ook iets voor de club doen, maar staat de vacature er niet bij? Neem dan contact op met [email protected]l.