header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
13-6-2022

GH en AV trofee seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding OMHC reikt jaarlijks twee bijzondere trofeeën aan jeugdspelers uit. Het gaat om de AV (Alexander Vreede) trofee voor de jongens en de GH (Georgina Hagen) trofee voor de meisjes. De trofeeën zijn speciaal voor jeugdspelers die zich bovengemiddeld inzetten voor de vereniging. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het fluiten van wedstrijden, het verlenen van hand- en spandiensten tijdens evenementen of activiteiten van de vereniging.

AV trofee
Voor dit seizoen heeft de commissie Technische Zaken besloten deze uit te reiken aan een speler die met zijn enthousiasme een echte leider en aanjager van zijn team is. Helaas misten ze op een haar na het kampioenschap. Hij is niet alleen de aanvoerder maar functioneert ook als manager van zijn team rondom alle wedstrijden en trainingen.
Mede ook dankzij zijn enthousiaste trainingen maakte hij een hecht team van MB2 en heeft daarom een groot aandeel gehad in het kampioenschap van MB2. De winnaar van de Alexander Vreede trofee komt uit de JA2 en is Boris Vucenovic. Boris met jouw enthousiasme om je in te zetten voor onze club, ben je een voorbeeld voor velen. 

GH trofee
Dit jaar heeft TZ gekozen voor een jongedame die als sinds haar 6e jaar lid is van OMHC. Vanaf haar 12e jaar geeft zij training aan verschillende teams van OMHC. Eerst bij de Jongste Jeugd (de Kangeroes), later de juniorenen de afgelopen jaren de meisjes D-selectie teams.
Als speelster heeft zij in 2017 de knappe stap gezet van MD2 naar MC1. Het afgelopen seizoen heeft ze in MA1 gespeeld maar ook al ervaring opgedaan bij de senioren door invalbeurten bij zowel Dames 2 als bij Dames 1.
De komende tijd gaat ze op voor de selectie Dames 1 maar ook volgend seizoen blijft ze gelukkig behouden voor het trainerscorps van OMHC.
Onze winnares van de Georgina Hagen trofee van 2021/2022 is Famke van der Spek.

Voorzitter TZ Breedtesport – Vincent Snel
Voorzitter TZ Selectiesport – Rene Westerhout